Vertaal deze pagina naar:

DE AARDSE WAARHEID

WAAR liegen ze over? En vooral WAT verbergen ze? Wat mogen wij niet weten? Ga OOK onderzoek doen!


UITLEG OVER DE VLAKKE AARDE

En dan proberen ze ons wijs te maken dat de Zon honderdvijftig miljoen kilometer ver weg is? De ondergaande Zon is een optische illusie. Net als het ondergaan van de Zon. Die gaat niet onder maar verdwijnt in de verte. Draait van ons af maar lijkt te zakken. Totdat je met een camera inzoomt. Dan staat de Zon ineens weer in de lucht. Ra ra!

Video over de lokale Zon: https://youtu.be/56OIbwPtsRU

DE WETENSCHAP IS NIET WAT U DENKT

Als we IETS gezien hebben de laatste jaren, dan is het wel dat de wetenschap datgene publiceert wat het aan financiën met de paplepel wordt ingegeven. U vraagt, het wij draaien principe. Je kunt uit elke test en onderzoek laten komen wat je zelf wilt. Je laat eenvoudig datgene weg wat je niet bevalt in je rapport. U gaat echt nooit de ruimte in. Maar U mag wel met Uw belastingcentjes meebetalen aan het avontuur van 'the very rich' en de wetenschap die leuk en goed betaald kan knutselen aan 'dromen' die in wezen niet in vervulling kunnen gaan zoals zij dat U voorspiegelen.


WANNEER U BEGINT MET UW ONDERZOEK ZULT U OOK DE WAARHEID ONTDEKKEN

De vraag of dit de Waarheid is zult U straks zelf kunnen beantwoorden.

Hoe fijn is dat? Minder fijn is te ontdekken dat U jarenlang keihard bent voorgelogen!


DE AARDE IS DUS VLAK (HORIZONTAAL) WAAROP WIJ LEVEN!

Hieronder staat een interessante video van een 102 jaar oude dame die vertelt dat haar eerst werd gezegd dat de Aarde Plat is en het daarna veranderden in een Bol Aarde en dat gebeurde bij op haar jonge leeftijd. De oude dame in de video is van het jaar 1918.

Tip: Middels de vertaalknop in Youtube kun je de video in het Nederlands laten ondertitelen.


UITLEG KROMMING

We leven op een platte aarde, uitgezonderd de dalen en bergen.

Water is altijd Waterpas! 

Er zijn verschillende foto's en video's van de Louisiana Lake Pontchartrain-verhoogde weg en transmissielijnen die laten zien wat globe-enthousiastelingen beweren als visueel bewijs van de kromming van de aarde. In de beelden lijken de brug en transmissielijnen, bekeken vanuit een bepaalde hoek en hoogte, naar beneden te buigen terwijl ze naar de horizon neigen, en deze schijnbare kromming zou het bewijs zijn van de aardbol.


EEN VEELGESTELDE VRAAG OVER DE VLAKKE AARDE

Er is een veelgestelde Flat Earth-vraag die meer retorisch dan nieuwsgierig is, meer een verdedigingsmechanisme dan een echte vraag, en die meestal het laatste discussiepunt is dat wordt toegestaan door koppige wereldbol verdedigers voordat ze volledig weigeren zich verder met het onderwerp bezig te houden.

Ongeacht het antwoord dat je geeft, hoe gearticuleerd en overtuigend je argumenteert, na het stellen van deze vraag zullen ze bijna altijd hun handen in de lucht steken en beweren dat het hele streven naar waarheid zinloos is.

Deze laatste FAQ over Platte Aarde formuleerde een van de volgende manieren:

Dus wat als de aarde plat is? Waarom is platte aarde belangrijk? Waarom doet de vorm van de aarde er zelfs toe? Wat maakt het uit in mijn leven? En mijn persoonlijke favoriet: ik moet 's ochtends nog steeds opstaan en naar mijn werk gaan, dus waarom zou ik me daar druk om maken?