Vertaal deze pagina naar:

DE TWEEDE RONDE


De Tweede Prik

Hoeveel mensen gaan er nu sterven?


De nep pandemie wordt in stand gehouden door in sneltreinvaart zoveel mogelijk mensen te vaccineren. Een werkelijk massale sterfte onder de ouderen nadat de vaccinaties zijn begonnen op 28 december 2020.


Alarmeer zoveel mogelijk mensen terwijl het nog kan, voordat ze zich hebben laten ompraten om ook maar die prik te nemen.


Ergens moeten toch ook in mainstreamland de ogen een keer open gaan zou je zeggen?


Nu zijn we wel gewend dat de waarheid altijd veel eerder in de alternatieve media komt bovendrijven, maar dit keer duurt het wel erg lang, voordat ook de rest van de wereld ziet dat er iets goed mis is met het goedje waarmee mensen worden geïnjecteerd en dat wordt verkocht als "vaccin".
Zoals bekend is het helemaal geen vaccin, maar een bepaalde medische behandeling en wel één die voor veel mensen funeste gevolgen heeft.

Zo is er een klooster in de Amerikaanse staat Kentucky met de mooie naam de Benedictine Sisters of St. Walburg. In dit nonnenklooster was niets aan de hand, want ze waren op tijd in volledige lockdown gegaan en hadden gedurende een langere periode niet of nauwelijks contact met de buitenwereld.

Maar, dan moeten de nonnen worden beschermd tegen het vreselijke virus en begint men begin februari met hen te vaccineren. Twee dagen later waren er twee gestorven en werden 26 anderen opeens positief getest.

De nonnen zijn heel verbaasd hoe dit heeft kunnen gebeuren, want ze zijn zo voorzichtig geweest en volgens Alein Bankemper, de priores van het klooster, is er geen sprake geweest van buitenstaanders die het klooster zijn in- of uitgegaan. Al sinds het begin van de pandemie zijn er geen bezoekers toegestaan.

De twee nonnen die enkele dagen na de vaccinatie stierven waren wat ouder en hadden wel wat gezondheidsproblemen, maar waren naar omstandigheden in gezonde staat voordat het vaccineren begon en hadden geen klachten of iets dergelijks.

Toen bovengenoemde nonnen op 3 februari stierven, was er nog een derde die problemen kreeg met ademhalen en naar de IC van een nabijgelegen ziekenhuis werd gebracht. Hier is ze een week later overleden.

Met drie doden heeft de kloosterorde te maken met tien procent van de inwoners die zijn overleden na de eerste coronavaccinatie.

Dr. Steven Feagins, de lokale Jaap van Dissel, probeerde uit alle macht de deksel op deze doofpot te houden door te stellen dat bijwerkingen zoals de dood vaker voorkomen dan je denkt en dat dit eigenlijk heel gewoon is.

De oplossing waar hij mee komt is dat als er problemen zijn ze gewoon iets langer moeten wachten voordat ze de tweede injectie toedienen. Of mensen die na de eerste injectie al zijn overleden worden vrijgesteld van de tweede prik wordt verder niet vermeld.

De nonnen die nog leven kunnen uitkijken naar de tweede injectie die nu gepland is voor mei.

Natuurlijk zijn alle drie de nonnen overleden als gevolg van covid-19 en niet het vaccin, zo luidt de officiële verklaring.

Dit moet wel de grootste criminele oplichting in de geschiedenis van de mensheid zijn. De farmaceutische industrie heeft een vrijwaring voor iedere aansprakelijk voor de dood en het verderf dat ze zaaien met hun medische behandeling die ze vaccin noemen = witte maffia!


De overheid zegt simpelweg dat vaccinatieschade niet bestaat en dat mensen nooit dood kunnen gaan als gevolg van een vaccin en daardoor ontlopen ook zij iedere verantwoordelijkheid.


Dit is wat onze overheid zegt over vaccinatieschade:

Er wordt veel onderzoek gedaan naar de bijwerkingen van vaccins. Zowel voordat de vaccins op de markt worden gebracht als daarna. Juist omdat vaccins worden gegeven aan miljoenen gezonde kinderen en volwassenen, kijken de betrokken organisaties extra kritisch naar bijwerkingen. In al het onderzoek dat gedaan is naar vaccins is nooit aangetoond dat vaccinatie chronische klachten veroorzaken of aandoeningen die ook wel vaccinschade of post vaccinaal syndroom worden genoemd.


De vraag is natuurlijk of je dood een chronische klacht kunt noemen. Er is nooit getest zoals men hoort te testen voor een volkomen nieuwe medische behandeling. Het is crimineel zoals men iedere verantwoordelijkheid probeert af te schuiven door te doen alsof gevolgschade niet bestaat.

Tegen de tijd dat de werkelijke schade bekend wordt en vele duizenden of meer mensen zijn overleden als gevolg van vaccinatie en dit feit eindelijk begint door te dringen tot de mainstreamwereld zijn de politici die verantwoordelijk zijn voor de massamoord die nu plaatsvindt, allang verdwenen.

Hoeveel doden zouden Mark Rutte en Hugo de Jonge inmiddels op hun geweten hebben? Hoeveel mensen zijn er ondertussen in ons land overleden als gevolg van een vaccinatie? Doden die vervolgens vakkundig het label coronadode krijgen opgeplakt?


Het verhaal van het klooster in Kentucky laat zien dat het vaccin de pandemie is. De doden die bij ons de komende maanden voorkomen en het label coronadode meekrijgen, zijn waarschijnlijk of overleden aan de complicaties vanwege de griep of door het vaccin.

Het is daarom meer dan ooit belangrijk dat klokkenluiders naar voren komen voordat er een massale slachting onder de bevolking plaatsvindt.


Nog even en dan zijn ook jongere mensen aan de beurt voor een "beschermende" prik.

Kijk naar een land als Israël waar ook jongere mensen plotsklaps overlijden nadat ze een vaccin hebben ontvangen.

Een werkelijk massale sterfte onder de ouderen nadat de vaccinaties zijn begonnen op 28 december 2020.

Alarmeer zoveel mogelijk mensen terwijl het nog kan, voordat ze zich hebben laten ompraten om ook maar die prik te nemen.


Bron ► https://niburu.co/het-complot/16061-het-vaccin-is-de-pandemie


Infolinks


https://niburu.co/buitenland/16058-rabbi-geeft-31-redenen-om-geen-vaccin-te-nemen


https://niburu.co/binnenland/16053-92-jarige-doneert-vaccin-aan-mark-rutte


Wie laat zich na het lezen van deze info vaccineren?


Dan heb je niet goed gelezen wat er staat.

Tip: Lees het morgen nog een keer.