Vertaal deze pagina naar:

FORUM VOOR DEMOCRATIE

Zeer slechte recensie van de Vrijheidskaravaan in Heerlen!

FVD houdt zich altijd aan de regels en schrijft het volgende:

#FVD hield zich in Heerlen aan alle afspraken met de gemeente. En toch verbood VVD-burgemeester Roel Wevers de bijeenkomst vlak voor aanvang. Als oppositiebijeenkomsten worden verboden, verliezen we behalve onze vrijheid ook onze democratie.

Het is echt nu of nooit #17maartFVD!

Thierry Baudet doet hier vóór het event in Heerlen nog een poging om ervoor te zorgen dat er niet "te veel" mensen aanwezig zijn. Wij houden ons altijd aan de regels. Wij blijven altijd fatsoenlijk. De VVD-burgemeester van Heerlen niet. Hij verbood de bijeenkomst. Het is echt nu of nooit voor onze vrijheid en onze democratie: stem 17 maart FVD.

https://www.facebook.com/forumvoordemocratie/videos/419922079291368Ron Ambachtsheer vraagt zich af wat zou de rol kunnen zijn van Thierry in het Dutch Playbook?

Thierry stelde vragen over de inmenging/invloed van Sor0s, Kaag was helemaal pissed off. Baudet heeft het heel goed door. Baudet kreeg een kerstkaart van Trump en heeft contact gehad met Generaal Flynn, (dit laatste werd beweerd op social media).


Soros is de geldschieter achter Antifa en BLM, allebei terroristische organisaties.

Kaag is nauw verbonden met Klaus Schwab, zij willen de NAZI NWO (The Great Reset) er doorheen drukken.


De Waarheid over de Postcodeloterij !!!!!


Word Wakker Allen !!!!!

Vrijheidskaravaan in Heerlen

Woensdag 03-03-2021


Terugblik en nabeschouwing van een echte Vrijheidsstrijder!


Beste Thierry,

Het was beschamend, je optreden in Heerlen!

Waar jij je door het corrupte regiem hebt laten uitschakelen zonder slag of stoot het hazenpad gekozen hebt.

Wat een onvolwassen en onfrisse gedachte dat we jou de toekomst over ons zouden moeten toevertrouwen.

Een VVD burgemeester, die door het kartel is aangewezen, en jou zo makkelijk buiten spel kan zetten.

Politie als Waffen SS, handhavers als NSB-ers, en jij maar pronken met je EGO dat je onze belangen wil vertegenwoordigen terwijl je de X Factor daarvoor compleet ontbreekt.

Als jij een KUT fascistische Nazi Burgemeester van de VVD niet aankunt, wat moet jij dan in de politiek die tegen de bevolking is?

Je had op zijn minst de mensen kunnen duidelijk maken, dat je onder dwang van de systeem Nazi's juist voor de veiligheid van je aanhang, en op straffen van het ingrijpen van de VVD Nazi die Heerlen gegijzeld houdt zoals het systeem ook ingericht is vanaf 18 mei 1940.

Op 17 maart valt niets te kiezen als het kiesstelsel niet wijzigt dat de Nazi's hebben ingevoerd, het is een keuze tussen Lepra en Kanker.

Het zou je enorm sieren als je minder aan zelfverheerlijking zou doen, en klare wijn inschenkt over een staat die als bedrijf in Washington DC staat ingeschreven, waarvan Rutte de bedrijfsleider is, en lul hannes Willy de overbodige mee akkoord is gegaan.

Als dit stuk ellende echt een koning met een geweten was, had hij zijn land niet weg gegeven aan de NWO en de Corrupte ongekozen EU.

Het lijkt niet tot je door te dringen dat we soeverein zijn, en geen wetten of regelgeving die de Nazi's hebben verzonnen, op hoeven te volgen.

Als er geen legale wetten zijn, hebben we de keuze om voor ons zelf te kiezen, we gaan geen Pedocratie politici meer gehoorzamen, iets wat jij vandaag wel hebt gedaan in Heerlen.

Dit maakt je ongeschikt om als volksvertegenwoordiger op te treden.

Je jeugdige naïviteit en onbenulligheid van de UIL van Minerva gecombineerd met een misplaatst EGO en zelfverheerlijking met grote praatjes en de staart intrekken op het moment dat het nodig is, wekken geen vertrouwen dat je geschikt zou zijn voor leiderschap.

De bevolking heeft zelfbeschikking nodig, bestuurders voerden dat uit wat via een referendum besloten wordt, waarbij bestuurders op staande voet ontslagen kunnen worden.

We zien de vruchten die Rutte met zijn afbraakbeleid doordrukt, wie zijn jullie dat wij nog in iemand van jullie kunnen geloven of hoop moeten hebben op verandering.

Je had kunnen vertellen dat we geen legale wetgevingen meer hebben, en de Nederlander een frase is, een verzinsel, dat per 13 mei 1940 is vervallen, op het moment dat we een provincie van Duitsland geworden zijn tot heden.

En als er geen geldige wetten zijn, ook de restricties en regelgeving niet legitiem en uitvoerbaar zijn als we niet soeverein zijn, maar we ons laten misleiden en een kudde gedrag laten aanpraten door Sociopaten uit de politiek.

Heerlen was een afgang voor je Karavaan waar je zo prat op ging, ook die is nu door de VDD gesloopt, wat je overhoudt is het inzicht dat je niet geschikt bent om zelfs maar een kinderboerderij te kunnen leiden.

Je hebt het af laten weten, een zwak gestald met grote praatjes, wiens propagandatour door een VVD Burgemeester is afgeschoten, net als de poging om je partij op te lossen door infiltratie in de FvD.

Mensen uit Heerlen en de rest van de Duitse provincie die jullie halsstarrig Nederland blijven noemen koesterden hoop op verandering, hen is het nu wel duidelijk geworden dat jij de X factor niet hebt.

Beste Thierry, als jij je klootje laat indalen en een vent wordt, schreeuw het dan van de daken, vertel dat we geen legale wetten hebben, dus ook de regelgeving in list zijn van de globalisten om ons te knechten.

Wij als geplaagde bevolking kunnen niet op je bouwen of vertrouwen als je zo makkelijk buitenspel te zetten bent, en met knikkende knieën het hazenpad kiest, was een vent geweest en had zelf als voorbeeld opgetreden, juist door niet te gehoorzamen.

Het succes van onze beweging?

https://youtu.be/CmqJxbknY_U

Welke beweging?

Je was vergeten te bewegen!

= Formele waarschuwing!


 Een slag in het gezicht van mensen waar jij zegt voor hun belangen op te komen!

Als het oude systeem niet weg gaat zal er geen toekomst zijn voor de bevolking.

GESARA is de tool, en jij bent niet geschikt om een transitie door te voeren en de macht terug te geven aan de bevolking, want jij voelt jezelf zo geweldig, hebt niet de courage om de waarheid te vertellen.

We hebben niets te kiezen op 17 maart, meer van hetzelfde is geen optie, de Dictatuur moet stoppen!


Woensdag 3 maart 2021


Baudet is aangeklaagd voor het begin van het filmpje voor handen schudden en een visje eten !!!!!

Echt dit moet ophouden, stop alle fascistische maatregelen !!!!!

Maak eigen en goede keuzes !!!!!

Wanneer je gaat stemmen, stem dan uitsluitend op FVD.

Wanneer je gaat stemmen, stem dan uitsluitend op FVD.

Wanneer je gaat stemmen, stem dan uitsluitend op FVD.

Wanneer je gaat stemmen, stem dan uitsluitend op FVD.

Wanneer je gaat stemmen, stem dan uitsluitend op FVD.

Als Wybren van Haga een aantal volkomen redelijke vragen aan Hugo de Jonge stelt, gedraagt De Jonge zich ongelooflijk onbeschoft en schreeuwt hij door Van Haga heen. Alsof een minister een Kamerlid wel even kan vertellen wat hij wel of niet mag vragen.

Kamervoorzitter Arib laat het gewoon gebeuren.


CONCLUSIE


Het Forum voor Democratie kan het niet alleen, dat is duidelijk toch?


Zij hebben de steun hard nodig van de bevolking!


Omtzigt koos eieren voor zijn geld na zijn ongewenste vragen over de Demmink doofpot in de Tweede Kamer en loopt nu braaf in het gareel. Een zeer grote kans is aanwezig dat Omtzigt is gechanteerd. Wie wil eindigen als Pim Fortuyn?

De steun van het volk is nu hard nodig om de Demmink beerput los te trekken!

Baybasin zit levenslang opgesloten om Demmink uit de wind te houden!

Informeer daarom jezelf aub, in het belang van onze Toekomst.

Demmink doofpot ► https://www.demminkdoofpot.nl/page/module/waarom-omtzigt-losliet1869233536.html

Video ► https://youtu.be/r8KVYLMAJEI

De steun van de bevolking is tevens hard nodig om vele andere doofpotten open te gooien zoals de MH17 en de MH370 doofpot, de doofpot van Prins Bernhard, Jaap van Dissel etc.We moeten het GEZAMENLIJK doen op zaterdag 20-02-2021


We will All be There ❤️


Details will Follow!
WORLD WIDE RALLY FOR FREEDOM ❤️

ZATERDAG 20-03-2021WORLD WIDE RALLY FOR FREEDOM ❤️

ZATERDAG 20-03-2021


We will All be There ❤️


Details will Follow!Waardeert U onze website en artikelen?

U kunt ons eventueel supporten (financieel ondersteunen) door een T-shirt met een boodschap of andere artikelen te bestellen zoals een hoodie of een tas.

Klik HIER voor de webshop.