Vertaal deze pagina naar:

REINIER VAN ARKEL

Reinier van Arkel is het oudste psychiatrische ziekenhuis in Nederland.

~ Reiner van Arkel werd opgericht in 1442 ~


Reinier van Arkel is het oudste psychiatrische ziekenhuis in Nederland.

~ Reiner van Arkel werd opgericht in 1442 ~

Er gaat een hele geschiedenis aan vooraf. Wat is er veranderd? Al heel veel gelukkig. Echter moet er nog steeds een flinke bezem door, want er gebeuren nog steeds onmenselijke dingen in de psychiatrie anno 2023. De hele psychiatrie moet op de schop en moet opnieuw worden ingericht.

Klik HIER voor de website van het oudste psychiatrische ziekenhuis in Nederland.

Er komen steeds meer goede initiatieven voor mensen die psychisch ziek zijn of zijn geworden door erfelijke aanleg of psychisch ziek zijn geworden door trauma's in hun leven of maatschappelijk zijn vastgelopen in hun leven en daardoor psychisch ziek zijn geworden. Vaak wordt het psychisch ziek zijn of het lijden onderschat door heel veel mensen. Of durven mensen juist niet toe te geven psychische problemen te hebben of zijn vastgelopen in hun leven.

De onderstaande link leidt U naar de magazines van Reinier van Arkel.

https://issuu.com/reiniervanarkelggz


Op blz. 30-31 is het bijzondere levensverhaal van Rob Reis uit Rossum te lezen.

Uitgegeven door Reinier van Arkel op 5 juli 2018 - Reinier nummer 7, zomer 2018

https://issuu.com/reiniervanarkelggz/docs/reinier_nummer_7

Heb jij psychische klachten?

Ben jij een paar jaar geleden vastgelopen door de corona maatregelen? Je bent dan vast niet de enige. Eén geluk, corona is een hoax, laat je niet testen of vaccineren. Laat je voorlichten door mensen die onderzoek hebben gedaan. Ga huisarts Elke de Klerk eens opzoeken en volgen.

Dan ga je het vanzelf (ook) ontdekken, good luck / veel geluk!

Reinier van Arkel

Reinier van Arkel is een behandelcentrum voor:

ADHD - Autisme - Angststoornis - Depressie - Persoonlijkheidsstoornissen - Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS) - Psychose - Bipolaire stoornissen - Schizofrenie - Stress en burn-out.

De vraag is of ze bij Reinier van Arkel reeds echt het Licht hebben gezien en eerlijk durven te zijn naar hun cliënten wanneer ze slachtoffer zijn van seksueel misbruik. De stoornissen die hierboven zijn opgesomd ontstaan vaak na trauma's van seksueel misbruik.


SEKSUEEL MISBRUIK IN DE ROOMS-KATHOLIEKE KERK

Nu begrijpt men wellicht beter waarom zoveel jeugdige misdienaars in de Rooms-katholieke kerk een taak kregen in de Rooms-katholieke kerk. De misdienaars werden makkelijke prooien voor de pastors etc. Het misbruik door de Rooms-katholieke kerk van misdienaars is enorm hoog. 

Eindelijk komt de Waarheid aan het Licht. 

Het is de Waarheid wat jarenlang niet gezegd of geschreven mocht worden in Nederland, België, Duitsland etc. Veel slachtoffers van seksueel misbruik liepen vast in hun leven toen ze volwassen werden. Ze werden nooit geloofd en/of durfden het niet te vertellen en bleven jarenlang rondlopen met hun vreselijke geheimen en schaamte. De psychiatrie is vooral een vangnet voor slachtoffers van seksueel misbruik. Vaak werden ze door psychofarmaca rustig en verlamd gehouden, zodat de Waarheid niet naar buiten kwam. Die tijd is nu voorbij, de Waarheid mag nu naar buiten komen.