Vertaal deze pagina naar:

PSYCHIATRIE ANNO 2023

De verborgen verschrikkingen van de psychiatrie (GGZ matrix)


Ouders en leerkrachten zijn jarenlang misleid!

In de afgelopen jaren is velen duidelijk geworden, hoezeer medische autoriteit misbruikt kan worden om mensenrechten te schenden. Let wel: autoriteit. Het gaat daarbij om onbewezen gezichtspunten en niet om harde wetenschap. Dit is geenszins een nieuw fenomeen, want in de geestelijke gezondheidszorg is daarvan al zeer lang sprake. 

Psychiatrische diagnoses en behandelingen ontberen een sluitende wetenschappelijke basis, waardoor er geëxperimenteerd wordt met potentieel zeer gevaarlijke psychofarmaca* die zelfs bij kinderen worden ingezet. Bovendien spelen zich in de ggz onder het mom van 'therapie' soms taferelen af die als niets anders dan 'medische marteling' bestempeld kunnen worden.

De verborgen verschrikkingen van de psychiatrie documenteert hoe het zit.

Door CF van der Horst - 13 januari 2022

Meer info: https://dodelijkeleugens.nl/verborgen-verschrikkingen-psychiatrie/

Negatieve entiteiten / archonten
Negatieve entiteiten / archonten

Het kan en moet anders in onze Toekomst

Hoe? Dat ligt er geheel aan hoe het wereldtoneel zich in de Toekomst zal gaan ontwikkelen in Nederland en de rest van de wereld. Tot die tijd moeten we roeien met de riemen die we hebben. Dat betekent kortweg dealen met de kennis en therapieën die tot heden bekend en toepasbaar zijn, zoals de huidige geestelijke gezondheidszorg.

Wat we eventueel (dagelijks) zelf kunnen doen?

Door gebruik te maken van de onderstaande opsommingen kunnen we zelf veel voorkomen, psychisch stabiel blijven en/of inzicht krijgen in onszelf en anderen. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van goede CBD olie en THC olie, kennis te vergaren over de Schumann resonantie, te mediteren, ademhalingsoefeningen te doen en door het luisteren naar helende muziek 432 Hz kunnen we onze frequentie (trilling, gemoedstoestand, balans) verhogen.

Hoe hoger onze trilling hoe gezonder we blijven in ons hoofd en lichaam. Dit is het grote geheim van gezond blijven plus gezond eten en energetisch water te drinken.

Door inzicht te krijgen in onze familieopstelling / onze jeugdtrauma's / trauma's uit vorige levens / archonten (negatieve entiteiten, meelifters) en besef te hebben van lagere en hogere Dimensies kunnen we denken in oplossingen. Er zijn verschillende mensen die jou hiermee op weg kunnen helpen of kunnen verlossen van negatieve entiteiten.

Tip: Durf ook eens in je eigen spiegel te kijken of om feedback te vragen.

Vraag eens hoe de ander jou ervaart of zich voelt bij jou?

Dit kan je ook al veel inzicht geven in jouzelf!

Voor de mensen die nu crashen of het leven in de huidige tijd niet meer zien zitten:

Denk jij aan zelfmoord? Wil jij nu met iemand praten? Bel dan 0900-0113 of chat met één van de medewerkers van 113 via www.113.nl

Heb jij last van psychische problemen? 

Neem dan contact op met je huisarts.

Of neem contact op met een therapeut van de Bart van Well Foundation.

Wil jij in therapie?

Psycholoog Najla beantwoordt graag jullie meest gestelde vragen.

Najla schreef eerder:

"Veel mensen willen graag in behandeling bij een psycholoog maar weten niet zo goed hoe zij dit aan moeten pakken en wat hierbij komt kijken. Najla schreef ook: "Vandaag beantwoord ik jullie meest gestelde vragen hierover. Op mijn YouTube kanaal en website www.psycholoognajla.nl deel ik met jou, hoe jij wetenschappelijk bewezen adviezen en technieken uit de psychologie, in je eigen leven kan toepassen. Hierdoor wordt ook jouw leven net wat makkelijker". 

Tip: Door haar video's te beluisteren krijg je meer inzicht in jezelf, waardoor jij jezelf kan genezen van de trauma's die je eerder opliep."

Wil je Psycholoog Najla volgen?

Op social media? Dat kan middels:

Facebook: https://www.facebook.com/psycholoogNajla/

Instagram: https://www.instagram.com/psycholoognajla/


Heb jij last van psychische problemen?

Neem dan contact op met je huisarts!

Zie jij het leven niet meer zitten? Praten kan opluchten.

Je kunt 24/7 anoniem chatten via www.113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis).


Stichting Bart van Well Foundation

Je kunt ook contact zoeken met een vertrouwenspersoon of therapeut van de Bart van Well Foundation. Zij doen reeds heel goed werk en hebben reeds goede resultaten geboekt.

Klik hier voor een vertrouwenspersoon en klik hier voor een therapeut.

Reactie onder de video:

Hoi Najla, het klopt: er rust nog altijd een taboe op het hebben van psychologische moeilijkheden. Het bewijst dat zij die er verschoond van blijven niet de kennis en wijsheid hebben die serieus te nemen. Totdat zij er zelf door getroffen worden. Het hoe dan ook, het is zeker geen aanstellerij of een gebrek aan ruggengraat.

Zelfs de meest krachtige mensen kunnen er door overvallen worden. Zelf heb ik anderhalf jaar GGZ (verwerking jeugd) en een half jaar Intend (werkgerelateerd) gevolgd. Het boek van mijn jeugd heb ik nu uitgelezen en van werk ben ik veranderd (van onderwijs naar copywriter).

Drie opmerkingen van mijn kant voor hen die de gang naar een psycholoog overwegen:

1. Kies de psycholoog die bij je past. Ik koos hoe dan ook voor een vrouw. Bij een man ben ik gesloten, bij een vrouw juist open over mijn gevoelens. Bij anderen is dat misschien net andersom. Maar is er geen klik met de behandelaar, dan gaat de therapie niet werken.

2. Wees niet bang te huilen. Ik heb dat tijdens mijn behandeing niet vaak moeten doen, maar juist wel in het begin. Een psycholoog komt dat zo vaak tegen, dus hij/zij is er bekend mee. Bovendien: huilen legt het verhaal goed op tafel!

3. Zeg wat je wel of niet wil bij de psycholoog. Maar kies je voor een bepaalde therapie, ga er dan helemaal voor. Hoe meer je dat doet, des te beter helpt de behandeling.

Halfbakken meedoen geeft halfbakken resultaten.

Anders gezegd: de client bepaalt zelf de vooruitgang, de therapeut(e) ondersteunt daarbij.

Dat was 'm weer, ik hoop dat iemand geholpen is met mijn opmerkingen.

Keep up the good work!

Groet, Jan.

Heb jij last van psychische problemen?

Neem dan contact op met je huisarts!

Zie jij het leven niet meer zitten? Praten kan opluchten.

Je kunt 24/7 anoniem chatten via www.113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis).

Bart van Well Foundation

Je kunt ook contact zoeken met een vertrouwenspersoon of therapeut van de Bart van Well Foundation. Zij doen reeds heel goed werk en hebben reeds goede resultaten geboekt.

Klik hier voor een vertrouwenspersoon en klik hier voor een therapeut.