Vertaal deze pagina naar:

AFSCHEIDSTOESPRAAK VAN MISLEIDER EN LEUGENAAR MARK RUTTE

21-12-2023

Een ontroerend en enigszins satirisch afscheidswoord van Mark Rutte, de grote (mis)leider in het land wat Nederland wordt genoemd. Opdat we nooit vergeten wat Mark Rutte de onwetende bevolking heeft aangedaan. De reden is dat Mark Rutte zeer waarschijnlijk zeer zwaar werd gechanteerd. Door zijn toedoen en medewerking zijn echter veel mensen slachtoffer geworden van de corrupte en illegale (r)overheid. Hoe we dat collectief gaan oplossen is nog een open vraag.

WAAROM LOOPT MARK RUTTE OP DIT MOMENT NOG VRIJ ROND?

WAARSCHUWING

Wanneer wordt de wereld wakker?

Op het ogenblik wordt een nieuwe prik geconstrueerd die nog heftiger is dan alles wat we al gehad hebben, waarschuwt de emeritus hoogleraar. Het werkt als een kopieermachine.

Onlangs is in vele landen aangetoond dat er een enorme verontreiniging is met DNA. Een dosis mRNA-vaccin bevat triljoenen DNA-moleculen. Tot wel 30 % van de prik is dubbelstrengs DNA dat kan worden ingebouwd in je chromosomen. Dat heet dus genetische modificatie.

Wat hebben ze nu bedacht? Een vaccin tegen COVID-19 waarbij het RNA zich vermenigvuldigt en dat stabiel blijft bij kamertemperatuur. Het werkt als een kopieermachine en het gevolg is dat je overal spike-eiwit gaat aanmaken. "Dit is verschrikkelijk," aldus Capel. "Het zit overal in je lichaam en je raakt het nooit kwijt."

Nu al toegestaan in Japan!

Het nieuwe vaccin is al toegestaan in Japan. De studie die de WHO ernaar gedaan heeft is een fase 1 op een paar mensen waarbij ze de bijwerkingen welgeteld 6 dagen hebben gevolgd.

"Het is echt een ramp," concludeert professor Capel.

Deel deze video en/of dit artikel met je familie, je beste vrienden en je collega´s.

URL video: https://rumble.com/v42lma8-waarschuwing-over-de-komende-covid-19-vaccinaties-genetische-modificaties.html

ONZE EERDERE ARTIKELEN

ZetaTalk leidt u door de enorme hoeveelheid informatie die door de Zeta's wordt doorgegeven in antwoord op vragen aan hun afgezant, Nancy Lieder.