Vertaal deze pagina naar:

CASPAR ZWART

05-03-2021

Is Caspar Zwart de eerste Nederlandse politieke NWO gevangene?

LEES HIER DE LAATSTE UPDATE OVER CASPAR ZWART


Caspar Zwart heeft een Missie!

Caspar Zwart wil graag 4 miljoen mensen ontmoeten op het Malieveld in Den Haag.

Echter is Caspar Zwart gevangen genomen op 3 maart 2021.

Is Caspar Zwart de eerste Nederlandse politieke NWO gevangene?

Lees hieronder waarom Caspar Zwart gevangen werd genomen.Laatste vlog van Caspar Zwart om 01:29 uur ('s nachts) op 3 maart 2021 op het Malieveld in Den Haag.

Vlog ► https://www.facebook.com/caspar.zwart/videos/10157597449851721

Mededeling over Caspar Zwart


Namens Jolanda


Mededeling over Caspar Zwart:


Zojuist heb ik contact gehad met de advocaat van Caspar.


Advocaat van Caspar deelde mij het volgende mede:


Caspar geeft deze advocaat toestemming dat hij mij (Jolanda) mag informeren hoe de zaken verlopen en hierin kan ik het volgende mededelen:


Caspar Zwart is voorgeleid geweest bij de rechter en die deed de uitspraak dat Caspar voor 14 dagen in voorlopige hechtenis zal blijven. Dit omdat de rechter aangeeft dat hij een vluchtgevaar zou kunnen zijn, omdat Caspar geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, wat onzin is, want Caspar verbleef reeds lang op en rond het Malieveld in Den Haag.


Echter besloot de rechter toch tot 14 dagen hechtenis/voorarrest in afwachting wat er verder zich voor zal doen.


Caspar heeft aangegeven dat hij weet dat hij dit gebiedsverbod overtreden heeft, maar de advocaat zei ook:

Waar anders dan het Malieveld zou Caspar dan heen moeten, want als dakloze zou je dan helemaal geen bestaansrechten hebben en juist daarom zat Caspar op het Malieveld om te laten zien dat hij bestaat en bestaansrecht heeft.


Verzoek van de advocaat van Casper is dan ook dat een ieder zich rustig houdt en niets doet wat Casper zou kunnen schaden.


Morgen verneem ik naar welk detentiecentrum Caspar vandaag naar toe gebracht zou worden, waar hij 14 dagen moet blijven. Wanneer Caspar was vrijgelaten op bepaalde gronden, waar hij zich aan zou moeten houden, dan weten we dat Caspar daar niet aan zal voldoen en zouden ze hem in een GGZ instelling kunnen opsluiten.

Dus dit is beter is dan een GGZ waar iemand ook tot een zombie plat gespoten kan worden.


Belangrijk is dat Caspar altijd alles live heeft gefilmd en dat is het bewijs dat Politie en Justitie de zaken buiten proportioneel overdrijft , want Caspar deed eerder emotionele uitlatingen, dan iemand bedreigen en/of beledigen, laat staan dat hij aan opruien deed.


Hij wilde alleen mensen ontmoeten om te praten met elkaar, dus wat betreft die aanklachten zal daar niets van overblijven.


Echter Caspar geeft zelf aan, dat hij weet dat hij een gebiedsverbod heeft overtreden waarvan hij zegt de gevolgen ervan te weten welke waarschijnlijk tot een taakstraf  zal kunnen leiden. Waarbij met diezelfde taakstraf dan weer met aftrek voorarrest rekening gehouden zal worden.

Lieve mensen, wanneer er meer van Caspar bekend is dan laat ik dat weten. De advocaat, in deze, gaf aan dat Caspar mogelijk wel bezoek zou mogen ontvangen en ik denk dat Caspar niemand liever als eerste ziet dan zijn lieve mantelzorgster.


Verder heb ik beloofd jullie op de hoogte houden.


Hoop dat we Caspar weer spoedig onder ons mogen hebben want zijn bestaan spreekt veel mensen aan. En hoop dat Caspar vannacht, waar hij ook verblijft, de maan zal zien die hij zo prachtig vind!


Met vriendelijke groet,

Jolanda


PS. Deel dit en breng andere mensen ook op de hoogte!

Dank U wel.Waardeert U onze website en artikelen?

U kunt ons eventueel supporten of financieel ondersteunen door een T-shirt met een boodschap te bestellen, of andere artikelen zoals een hoodie of een tas.

Het dragen van een goede of mooie boodschap kun je zelf gebruiken als eye-opener voor je directe omgeving, je familie, bekenden en de bevolking ❤️

Klik HIER voor de webshop.