Vertaal deze pagina naar:

DE ARK VAN HET VERBOND

18-06-2024

Planeet X en de 12e planeet zijn één en dezelfde.

Zetatalk: Ark van het Verbond

Opmerking: geschreven op 15 juli 1995. 

Planeet X en de 12e planeet zijn één en dezelfde.


Wat was precies de Ark van het Verbond?

De Ark van het Verbond was een apparaat dat werd gebruikt voor communicatie door leden van de 12e Planeet. Ze vonden het element goud in veel opzichten nuttig en behandelden het op een aanbiddelijke manier door goud tot de status van een god te verheffen: de god van de communicatie. Kristallen worden ook door dit ras gebruikt als communicatieversterkers. 

Vanwege het ontzag en de eerbied die de Ark omringde, beschouwden primitieve mensen de Ark als een toetssteen van de goden, vooral toen de stem van wat zij aannamen als een god tevoorschijn kwam. Leden van de buitenaardse groep van de 12 Planeet zouden het Verbond binnengaan, er zouden stemmen opduiken en dan zouden ze vertrekken, nadat ze hun instructies hadden gekregen. Dit was beslist van de Almachtige God! 

Bron foto: https://nl.wikipedia.org/wiki/Ark_van_het_Verbond
Bron foto: https://nl.wikipedia.org/wiki/Ark_van_het_Verbond

De Ark zelf werd behandeld als een heilig object, omdat het gewaardeerd werd en er levens werden opgeofferd als het op de een of andere manier mishandeld werd. Zoals de meeste objecten die slecht worden begrepen, maar magisch lijken, heeft de Ark van het Verbond een reputatie verworven die zijn werkelijke waarde te boven gaat. 

De Ark werd uiteindelijk afgebroken en het goud werd hergebruikt door de mensen die hem bouwden en begrepen dat hij helemaal niet heilig was. Mensen, arme, misleide zielen, zijn nog steeds op zoek naar deze verloren Ark, en kunnen eeuwig blijven zoeken.

Had de oude Egyptenaar (Annunaki) wifi?

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

ZetaTalk leidt u door de enorme hoeveelheid informatie die door de Zeta's wordt doorgegeven in antwoord op vragen aan hun afgezant, Nancy Lieder.