Vertaal deze pagina naar:

DE KROONDOMEINEN EN NEP KONING WILLEM ZIJN IN OPSPRAAK!

02-11-2023

En niet zonder reden, in verband met jachtpartijen, wat het daglicht niet verdraagt...


In Zembla-uitzending 'Koninklijke Constructies' hebben vooraanstaande juristen gezegd dat de subsidie die de koning krijgt voor het beheer van landgoed Kroondomein Het Loo krijgt, onrechtmatig is.

Het gaat om een bedrag van 4,7 miljoen euro.

Een belangrijke voorwaarde om aanspraak te mogen maken op deze subsidie is de verplichting om het gebied minstens 358 dagen per jaar open te stellen voor het publiek. Maar het Kroondomein wordt drie maanden per jaar gesloten (van 15 september t/m 25 december, tijdens het jachtseizoen).

Beluister de onderstaande video!


Dan bent U ook op de hoogte van de vermeende jachtpartijen op kinderen... Ofwel satanische rituelen...Schouten erkent: Kroondomein dicht vanwege persoonlijke levenssfeer


De jaarlijkse sluiting van Kroondomein Het Loo 'houdt verband met de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de Koning.'

Dat zegt Minister Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) in antwoorden op Kamervragen over de subsidie aan de Koning voor het beheer van het Kroondomein.


Het is voor het eerst dat het ministerie van LNV dit erkent.

Tot dusver heeft het ministerie altijd gezegd dat het Kroondomein gesloten werd vanwege 'faunabeheer'. Het ministerie bleef - zelfs na vrijgave van de onderliggende subsidiedocumenten - bij dit standpunt. Nu komt minister Schouten in antwoorden op vragen van Kamerlid Frank Wassenberg (PvdD) daarop terug.


Bron ► https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/schouten-erkent-kroondomein-dicht-vanwege-persoonlijke-levenssfeer


In december 2019 onthult Zembla dat de Oranjes een omstreden miljoenendeal hebben gesloten met het Rijk

De erfgenamen van prinses Juliana betalen een deel van de erfbelasting in natura door kunstwerken over te dragen aan de Staat. Maar kostbare kunstwerken blijven achter in de paleizen.

Ook verkopen leden van de koninklijke familie topstukken in stilte. Hierdoor gaat uniek cultureel erfgoed voor Nederland verloren.

Ambtenaren die nauw betrokken waren bij de afhandeling van de erfenis spreken van een gênante voorkeursbehandeling.

https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/koninklijke-constructies