Vertaal deze pagina naar:

DE OPENBARINGEN VAN NESET TEMIRCI KOMEN NU NAAR BUITEN !!

24-11-2023

Blijf Neset Temirci op de voet volgen met zijn Openbaringen, daar dit grote gevolgen heeft voor alle kinderen en onze Toekomst!


Wanneer de verantwoordelijkheid en/of betrokkenheid van moordzaken en wanpraktijken bewezen wordt door Neset Temirci en openbaar komt van het nep koningshuis, ministers, hooggeplaatste ambtenaren, de geheime dienst, politie, informanten, bankenwereld, bedrijven, organisaties en instellingen van misleiding, afpersing, onderdrukking, het opzettelijk ziek maken van de bevolking, handel in kinderen, satanische rituelen, drugshandel en genocide op de bevolking (volkerenmoord), kunnen voornoemden allen als misdadigers en/of moordenaars berecht worden.

Gerechtigheid

Er dient Gerechtigheid te komen voor alle politieke gevangenen, klokkenluiders, onschuldigen, slachtoffers en doden in Nederland en in de rest van de wereld.


- LIVE UITZENDING -


Vrijdagavond 1 oktober 2021 - (20.00 uur Nederlandse tijd!)


*** MET BOMBING NEWS OVER DUISTERE ZAKEN DIE NOG NOOIT EERDER ZIJN GEPUBLICEERD EN/OF ZIJN GEOPENBAARD !!


SPREKERS: NESET TEMIRCI, YVONNE BRINKERINK EN IRFAN AYDIN (JOURNALIST) EN MISSCHIEN NOG EEN GROTE VERRASSING ALS SPREKER - WE GAAN HET ZIEN EN BELEVEN!


👉 Deel dit bericht AUB zoveel mogelijk met je familie, vrienden en bekenden en op alle social media kanalen !!


‼️ KIJK VANAVOND ALLEN NAAR DEZE LIVE UITZENDING ‼️Link video ► https://youtu.be/2BAuUF-EbnA


Blijf Neset Temirci op de voet volgen met zijn Openbaringen, daar dit grote gevolgen heeft voor alle kinderen en onze Toekomst!


Wees zelf de eye-opener voor de bevolking door het dragen van een T-shirt of Hoodie met een mooie of goede boodschap!