Vertaal deze pagina naar:

DE OVERSTERFTE IN DE WERELD IS NIET MEER TE VERDOEZELEN DIE COVID-19 INJECTIES HEBBEN VEROORZAAKT; ER ZIJN VEEL MENSEN VROEGTIJDIG DOOD GEGAAN!

11-11-2023

Er loopt inmiddels een Civiele rechtszaak tegen Rutte, Kaag, De Jonge en Bill Gates, die op 22 november 2023 info zal opleveren voor een te houden strafzaak!

De genocide (volkerenmoord) en de bewijslast dat dit veroorzaakt wordt door COVID-19 injecties is enorm groot. De politiek verzwijgt dit angstvallig, echter is de oversterfte niet meer te camoufleren die de genocide prikjes hebben aangericht onder de wereldbevolking.

R.I.P.

Er zijn lijnen van Mark Rutte naar Bill Gates en Klaus Schwab (WEF) etc., en dat alles buiten de politieke lijnen om. Rutte doet dit allemaal als burger en dus valt dit binnen het Civiele recht. Er is geen Officier van Justitie die hier tussen kan komen en dit kan stoppen. De gedaagden hebben dit allemaal als burger gedaan en worden door burgers ook als burger ter verantwoording geroepen. Zij zijn niet alleen in persoon verantwoordelijk, maar ook als groep. Zij hadden elkaar ook kunnen remmen in al hun acties en dat hebben zij niet gedaan. Daardoor zijn zij ook als groep gedaagd. 

Als er één verschijnt (en dat MOET) dat is tegelijk de gehele groep aansprakelijk. Ze zijn als groep opgetreden. Nooit heeft één van hen iets gedaan om dit te stoppen. Vergelijk dit met een groep die iemand in elkaar slaat en allen die daarbij staan kunnen dit proberen te stoppen, desnoods door alleen maar te schreeuwen: "Stop, stop, stop". Doen ze dat niet dan zijn ze mede aansprakelijk voor wat er gaande is. Deze groep dus ook. Dit is gewoon normaal civiel recht.


TOT SLOT

Deze uitleg is belangrijk omdat er mensen zijn die twijfelen of deze dagvaarding, gezien wat er de laatste jaren gebeurd is met diverse rechtszaken, wel zin heeft. 

Meer info leest U in de onderstaande links.

https://rechtoprecht.online/dagvaarding_nederlands

ZetaTalk leidt u door de enorme hoeveelheid informatie die door de Zeta's wordt doorgegeven in antwoord op vragen aan hun afgezant, Nancy Lieder.