Vertaal deze pagina naar:

DE OVERSTERFTE; WAAR ZOU DAT NOU AAN KUNNEN LIGGEN?

17-12-2023

ALARM: LEES DIT ARTIKEL GOED DOOR!

Het RIVM onderzocht reeds hoeveel cadmium, lood, arseen en kwik volwassenen uit 10 Europese landen – waaronder Nederland – binnenkrijgen via voedsel en drinkwater.

De optelsom van blootstelling aan deze 4 metalen is in alle onderzochte landen te hoog en mogelijk leidt dit op latere leeftijd tot nierschade. 

Samen met 9 andere organisaties onderzocht het RIVM hoeveel cadmium, lood, arseen en kwik mensen van 18 tot 65 jaar binnenkrijgen in Oostenrijk, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Kroatië, Italië, Portugal, Slovenië en Nederland. De combinatie bleek in alle onderzochte landen te hoog te zijn.

Vooral cadmium en lood dragen bij aan mogelijke nierschade op latere leeftijd. Cadmium, lood, arseen en kwik zitten onder meer in de bodem en komen daardoor in voedsel terecht. Mensen krijgen vooral via granen en orgaanvlees te veel cadmium en lood binnen. Voor lood kan dit ook gebeuren via groente, fruit en drinkwater.

LET OP! Toch adviseert het RIVM niet om deze voedingsmiddelen te laten staan, want ze zouden ook veel gezonde voedingsstoffen bevatten. Om gezond te (blijven) eten en drinken, kunnen het best de richtlijnen van het Voedingscentrum gevolgd worden. Of toch maar zelf op onderzoek uitgaan?

Het artikel over deze studie is gepubliceerd in Food Additives & Contaminants. Er volgt nog aanvullend onderzoek naar de concentraties van deze metalen in bloed en urine.

Bron tekst: https://www.mednet.nl/nieuws/te-hoge-blootstelling-aan-zware-metalen-geeft-mogelijk-nierschade/

Miljoenen Nederlanders en Belgen hebben met nierproblemen te maken, maar de meesten weten het niet: "Er komt een tsunami van patiënten op ons af".

Wanneer gaan de Nederlandse grote kranten aandacht besteden aan de vergiftigingsproblemen?

Het Nieuwsblad in België schrijft over de Belgische bevolking. Het aantal patiënten met nierproblemen neemt snel toe in België. Een op tien volwassen Belgen heeft nierproblemen, maar omdat die niet gepaard gaan met symptomen, blijft de schade vaak te lang onopgemerkt. "Veel mensen weten niet hoe belangrijk de nieren zijn", zegt specialist Elien Mahieu.

Bron: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230307_96936093

Waarom er straks alleen nog maar mensen zonder ruggengraat in de zorg werken

Mensen die afweken van het narratief werden massaal de laan uitgestuurd. 

Dat gebeurde wereldwijd.

Klik HIER voor het artikel van Robin de Boer.

Senator Gerard Rennick (Queensland) in een open discussie over overtollige sterfgevallen en vaccingerelateerde kwesties in Australië.

COVID-19 VACCINATIES

Arts Michael Palmer werkte als professor aan de Universiteit van Waterloo in Ontario. Hij werd vorig jaar ontslagen omdat hij weigerde het zogenaamde 'coronavaccin' te nemen. Dokter Palmer heeft meer dan 1000 uur onderzoek gedaan naar de mRNA-vaccins. Zijn eindconclusie: het is 'vergif'.

Volgens dr. Palmer was de coronaprik een 'moordprogramma'. In gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com wees hij erop dat het normaliter vele jaren duurt om een vaccin te ontwikkelen. Nu lag er al binnen enkele maanden een prik op de plank. Dit is volstrekt onverantwoordelijk, zei hij.

De vaccinatiecampagne had al na enkele weken stopgezet moeten worden, maar in plaats daarvan werden mensen gedwongen om een prik te halen en gecensureerd, en bleven de autoriteiten volhouden dat deze vaccins veilig en effectief zijn. Dat doen ze overigens nog steeds. Er is in de ogen van Palmer maar één conclusie mogelijk: de vaccins zijn verspreid met als doel om mensen te beschadigen en te doden.

Autopsies hebben aangetoond hoe mRNA-vaccins mensen doden: ze zorgen ervoor dat het immuunsysteem de gevaccineerden aanvalt en doodt. "Het valt vrijwel elk orgaan aan. Het varieert een beetje per patiënt, maar in veel gevallen zie je aanvallen op de bloedvaten. In veel gevallen zie je myocarditis. Dit is een terugkerend verschijnsel bij autopsies. Je ziet ernstige longschade. Dit is inmiddels uitgebreid gedocumenteerd. Het voornaamste effect van deze mRNA-vaccins is het beschadigen en doden van mensen. Dat is wat deze vaccins doen."

Wat gebeurt er als het immuunsysteem bloedvaten aanvalt? 

Bloedproppen, beroertes, hartaanvallen. Er is daarnaast sprake van een omgekeerde werking: het immuunsysteem valt kankercellen juist niet meer aan, waardoor zogenoemde 'turbokankers' kunnen ontstaan. "Dit is een doelbewuste agenda," benadrukte Palmer. Over de bedenkers van de vaccinatiecampagnes zei hij: "Deze mensen zijn schuldig aan moord." Tot overmaat van ramp willen de medische gemeenschap en Big Pharma mRNA gebruiken voor alle toekomstige vaccins.

Dr. Palmer waarschuwt iedereen om geen mRNA- of griepvaccins te nemen. "Bescherm jezelf op alle mogelijke manieren tegen dit vergif." Zijn ontslag is geen op zichzelf staand geval. Integendeel. Mensen die afweken van het narratief werden massaal de laan uitgestuurd. Dat gebeurde wereldwijd.

Lees hier verder >>

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

ZetaTalk leidt u door de enorme hoeveelheid informatie die door de Zeta's wordt doorgegeven in antwoord op vragen aan hun afgezant, Nancy Lieder.