Vertaal deze pagina naar:

DE WAARHEID

06-11-2023

Het mooiste concert van Marco Borsato in Nederland over de Waarheid.

Boodschap voor Marco Borsato

Marco, je kunt jezelf rehabiliteren in de samenleving, de tijd is NU.

https://www.gids.tv/video/594410/video-zo-reageerde-leontine-ruiters-op-bekendmaking-vervolging-marco-borsato

Hoe? Zeg eerlijk wat je wel en niet hebt gedaan in het openbaar. Of schrijf het op en publiceer het. Of schrijf een lied met daarin je bekentenissen. Toon berouw en maak je excuses aan een ieder die jij pijn of verdriet hebt aangedaan. En je zonden zullen worden vergeven. 

Marco, deze stap zul je eerst moeten zetten gaan, voordat je verder kunt gaan in De Nieuwe Wereld. Nadat je deze stap hebt gedaan gaat er een Nieuwe Wereld voor je open.

Succes Marco met jouw Transformatieproces namens de redactie van de Waarheidskrant. Leontien is zichzelf weer aan het herontdekken en heeft ook haar Transformatieproces gedaan, en/of zit daar nog in. Scheidingen hebben soms een diepe nasleep in het onbewuste. Sterkte Leontien!

Veel mensen gingen jou reeds voor Marco, wij hebben ook een Transformatieproces achter de rug. Daarom kunnen wij nu doen wat wij doen. Daarom kunnen wij nu schrijven wat wij jou hebben aangeraden. Wij wachten rustig af Marco en zullen jou hierin volgen wat jij hiermee gaat doen. 

Succes Marco met jouw Transformatieproces. We zijn erg benieuwd hoe jij hier uit gaat komen. Ga jij straks de sterren van de hemel zingen samen met Richie Loman?

PS. Richie Loman doet ondertussen ook zijn transformatieproces, dan weet je dat.


Marlies Dekkers spreekt over De Nieuwe Wereld

Een goed gesprek over De Nieuwe Wereld is te volgen in deze URL

Marlies Dekkers (Oosterhout, 29 november 1965) is een Nederlandse modeontwerpster die internationaal doorbrak met haar lingerielijn Undressed.

Transformatieproces

Dit geldt trouwens voor iedereen die dingen heeft gedaan wat het daglicht niet verdraagt. Jij zult zelf deze stap moeten zetten voor de zonden die je zelf bent begaan. Sterkte en Succes met jouw eigen transformatieproces!

Ons medeleven - Richie Loman

Richie Loman, wij volgen en steunen ook jou in jouw transformatieproces.

Het gaat goed komen.

Zo God wil zal gaan geschieden.

ZetaTalk leidt u door de enorme hoeveelheid informatie die door de Zeta's wordt doorgegeven in antwoord op vragen aan hun afgezant, Nancy Lieder.