Vertaal deze pagina naar:

ER IS MOMENTEEL EEN WERELDWIJDE GENOCIDE (VOLKERENMOORD) GAANDE DOOR DE COVID-19 INJECTIES EN 5G

05-11-2023

Er is een wereldwijde genocide (volkerenmoord) gaande, artsen en specialisten worden gechanteerd en onder een enorme psychologische machtsdruk gezet.

We hebben ondertussen toch al heel veel bereikt, hoera!

Veel mensen nemen géén volgende C0VID-19 en griepprikjes meer!

Nu de laatste mensen nog zien te overtuigen die nog steeds voor een prikje gaan.

Ons voorstel en verzoek

Aan de reeds ontwaakte en bewuste mensen, de wakkere mensen, de complotdenkers, de wappies onder ons, die reeds op de hoogte zijn van de genocide (volkerenmoord) die nog steeds gaande is. 


Ons eerste verzoek:

Download één of meerdere van de video's die hieronder klaargezet zijn om te downloaden op een USB-stick of (SD-kaart) en zend deze video('s) met een begeleidende brief naar Uw eigen huisarts met het dringende verzoek de video('s) aandachtig te bekijken. Desnoods tweemaal laten bekijken en een derde keer, totdat ze het ook gaan begrijpen. Of ga desnoods zelf direct langs met je eigen telefoon of I-pad.

Beoordeel zelf even wat in Uw situatie de beste optie is.

Maar ga naar Uw huisarts om te gaan spreken over de wereldwijde volkerenmoord, waaraan zij meewerken door middel van hun uitnodiging om te injecteren met een COVID-19 prikje.

Of stuur je eigen huisarts de link van dit artikel door, dat kost weinig tijd.

Maar doe alstublieft iets, kom ook in actie!

DOWNLOAD HIERONDER DE VIDEO'S

(Het is handig om de video's van tevoren zelf even te bekijken!)


Tweede verzoek:

Maak daarna een afspraak met Uw huisarts om de video('s) te bespreken.

We moeten ZELF actief informatief én confronterend worden.

Wij hopen dat U gaat doen zoals wij dat hierboven voorgesteld hebben.

Ga jullie eigen (huis)arts hiermee confronteren!


Een derde verzoek: 

Deel de video('s) ook met zoveel mogelijk mensen die U zelf kent en stel ze dezelfde verzoeken voor om de video's te downloaden voor hun eigen artsen en bekenden.

"Download de video('s) op een USB-stick en ga naar je eigen huisarts met het verzoek deze direct te bekijken!".


De aanhouders gaan winnen en zullen succes gaan boeken!

Veel reeds bewuste mensen worden echt doodziek van al die gehoorzame huisartsen en specialisten. Wij zijn van mening dat, als artsen en specialisten weg blijven kijken, zij mede schuldig en verantwoordelijk zijn aan massamoord. Het klinkt hard maar het is wel de Waarheid!

Er is een wereldwijde genocide (volkerenmoord) gaande en artsen en specialisten doen er massaal aan mee. Om te winnen en bewustwording te creëren moeten we lokaal beginnen door onze eigen huisarts te informeren met de bovenstaande documentaire.


Red je eigen familie en vrienden door hen te informeren!

Laat ze dit artikel lezen wanneer hun leven jou lief is.

En laat ze de onderstaande video zien.


NEDERLANDS ONDERTITELD

COVID-19 is een hoax, de injecties die worden gegeven is een biotech wapen om de bevolking te reduceren!


Ter info voor iedereen die dit nu  leest:

Er zijn geen virussen die je ziek maken. Virus is een deeltje dat je cel gebruikt om gifstoffen te lozen, waarna je 'ziek' wordt, (koortszweet, slijm, kots, diarree), om die gifstoffen uit je lichaam te lozen. 

Verkoudheid is een aanpassingsmechanisme van je longen om optimaal in een andere luchtvochtigheid te kunnen functioneren. Vandaar dat je verkouden wordt van airco of een koud seizoen met verwarming etc. 

Polio? Was een leugen om de gezondheidsschade van een nieuwe pesticide te verdoezelen. En er aan te verdienen met een 'vaccin'. Terrein theorie is geen theorie, het is hoe ons lichaam werkt. Pasteur, de uitvinder van germtheory (dat je ziek wordt van organismes van buitenaf) was een enorme fraudeur die zijn patiënten vergiftigde om zijn idee te bewijzen. 

Aids? De studie die aantoont dat hiv aids veroorzaakt is onvindbaar. De aids 'epidemie' in de VS in de jaren 80 ontstond na een hepatitus vaccinatieronde onder homo's, waar Fauci bij betrokken was. Waarom is terrein theorie een van de meest gecensureerde info? $$ 't is net als met scheurbuik. Bijna 2 eeuwen lang moesten schepen voor anker in quarantaine buiten de haven vanwege besmettingsgevaar. Bleek gewoon vitamine C gebrek. Een tekort in het lichaam (terrein) dus.

VOLK WORDT WAKKER!

ZetaTalk leidt u door de enorme hoeveelheid informatie die door de Zeta's wordt doorgegeven in antwoord op vragen aan hun afgezant, Nancy Lieder.