Vertaal deze pagina naar:

HEEFT U SNEL HULP NODIG OF EEN GOED ADVIES?

01-08-2021


Wat is DECASSO?


DECASSO is een nieuw netwerk van vrijwilligers en ervaringsdeskundigen ervaringsdeskundigen met een goed hart ❤️

Zij hebben allemaal te maken gehad met een hoop extra ellende die door incassobureaus, gerechtsdeurwaarders, rechters, advocaten en curatoren werden veroorzaakt.

Vrijwilligers en ervaringsdeskundigen hebben nu een front gevormd en gaan andere slachtoffers helpen en ondersteunen met de kennis en ervaring die zij reeds hebben opgedaan in het verleden.


Staat het water aan Uw lippen?


Heeft U snel hulp nodig?


Om lastige en intimiderende deurwaarders bij Uw deur vandaan te houden?


Neem dan contact op met DECASSO!


Het netwerk van vrijwilligers en ervaringsdeskundigen van DECASSO helpt nu andere slachtoffers. Slachtoffers van het schuld en schade systeem.

Zij leren hen vooral weerbaar te maken, zodat zij hun leven weer op kunnen pakken. Zij ondersteunen hen bij het verweer tegen en het ontmantelen van het schade en schulden circus. Een circus waar alleen al commercieel gezien heel veel aan wordt verdiend over de rug van de mens.

Niemand heeft het recht om U uit te spelen tegen overheid en justitie zodat ook die weer in het verdien circus mee kunnen gaan draaien. Door middel van de Waarheid wordt U gered.

U bent een mens wat aan geen enkel systeem ondergeschikt mag worden gesteld. Niet Uw kinderen, niet Uw ouders!

Geen enkele vader, moeder, broer, zus of goede vriend hoeft te buigen voor deze farizeeërs. Maak nu een begin met een nieuw leven zonder schuld en schaamte waar dik aan verdiend wordt.


Weet en besef dat NIEMAND het recht heeft om U (in ruil voor geld) angst aan te jagen en te traumatiseren met allerlei chantages of intimidaties!Meer informatie vindt U op de onderstaande website ►

https://www.decasso.nl/


Wilt U dit mooie en goede initiatief financieel ondersteunen, zodat nieuwe slachtoffers goed en snel geholpen kunnen worden?Dat kan met een Donatie,

klik op de onderstaande afbeelding.

Wist U dat Uw hypotheek al betaald was op de dag dat U bij de notaris zat?


Volledig voldaan uit Uw Trust!


Wend U tot de bank en verzoek Uw hypotheekverstrekker (de bank) om inzage in de hypotheek overeenkomst met een natte handtekening van de bank en van U.

Indien die overeenkomst er niet is, heeft de bank de hypotheeksom reeds uit Uw erflater's trust (zie Uw naam in hoofdletters op de hypotheek akte) ontvangen en hebben zij met INSEAD /- In Sea Dead ( Dood Op Zee ) voorkennis gehandeld.

Dit is verboden!

Omdat de bank met voorkennis middels Uw trust van U heeft geprofiteerd, dient de bank ervoor te zorgen dat U zonder restschuld in Uw woning mag blijven wonen en dienen zij tevens alle betaalde rente aan U terug te betalen.

Neem contact op met DECASSO, zij helpen U verder!

Ook wanneer U Uw huis al heeft moeten verkopen.

Website ► https://www.decasso.nl/banken/uw-hypotheek-is-al-betaald/


HEEFT IEMAND HET GOEDE INITIATIEF VAN DECASSO REEDS GEWAARDEEERD EN ONDERSTEUND MET EEN GULLE GIFT?

Bent U al een stuk wijzer geworden door deze informatie?

Bedank DECASSO met een gepaste donatie!

Dank U wel namens DECASSO.

Doneeractie ► https://www.gofundme.com/f/incasso-wordt-decasso?utm_source=customer&utm_medium=copy_link&utm_campaign=p_cf+share-flow-1Zie hier GGN haalt bakzeil.

Het eerste succes van Decasso.nl