Vertaal deze pagina naar:

"STOP WORLD CONTROL"

16-08-2021

Het platform STOP WORLD CONTROL zoekt nu ondersteuning van eerlijke mensen met kennis!

Deze oproep ontvingen wij vandaag in onze mailbox

💥 We are ready to explode. 

Wanna help?

Wij (onze redactie) helpen graag mee dit bericht massaal te verspreiden in al onze kanalen.

Doen jullie dit ook?

Dit is een mooi vervolg van ons platform VOLK WORD WAKKER, wat we gestart zijn in het jaar 2015.

 

Wij zijn erg blij en verheugd met dit mooie en goede initiatief van "STOP WORLD CONTROL" en wensen David Sorenson en zijn toekomstige team heel veel succes toe met de meest belangrijkste Missie voor onze Aarde, Mensheid en Geschiedenis:FREEDOM FOR ALL WORLDWIDE 🦋

Opdat de wereld ontwaakt en denkt en handelt in goede oplossingen en waardeert wat onze Schepper reeds eerder voor ons schiep.

We kregen reeds alles om in het Paradijs van God te kunnen leven.

Laten we het deze keer wel goed doen...

God bless!


OPROEP AAN ALLE ARTSEN, WETENSCHAPPERS EN ADVOCATEN

Zoals jullie allemaal weten, werkt de wereldberoemde procesadvocaat Dr. Reiner Fuellmich samen met 100 advocaten en 100 wetenschappers over de hele wereld, om iedereen aan te klagen die medeplichtig is aan de misdaden tegen de menselijkheid van de geplande pandemie.

Dr. Fuellmich wil samen met andere experts naar onze studio komen om een ​​unieke documentaire van hoge kwaliteit te maken die de wereld laat zien wat er aan de hand is.

Jo Biden heeft echter de grenzen gesloten voor alle reizen vanuit Europa, dus Dr. Fuellmich kan er niet in. We kunnen wel een ontheffing aanvragen. Hiervoor hebben we goedkeuringsbrieven nodig van professionals: artsen, wetenschappers, advocaten, enz.

Als u een van hen bent, of als u deel uitmaakt van een organisatie die de wereld helpt, en u wilt een bekrachtigingsbrief schrijven voor Dr. Fuellmich, reageer dan alstublieft op: netwerk@stopworldcontrol.com

Je ontvangt dan informatie over hoe je Reiner kunt helpen de VS binnen te komen, zodat we deze krachtige documentaire in onze studio kunnen maken, samen met andere experts van hoog niveau.
- - - - - - - -


OVERZICHT VAN VRIJHEIDSORGANISATIES WERELDWIJD

Ik wil op onze website een wereldkaart maken met een overzicht van vrijheidsorganisaties wereldwijd, zodat mensen uit alle landen groepen kunnen vinden die ze kunnen steunen of waar ze lid van kunnen worden. Dit kan ook helpen bij het organiseren van nationale acties, zoals protesten, juridische campagnes, enz.
Als je namen of websites weet van organisaties die strijden voor vrijheid, laat het me dan weten.

Voorbeelden zijn de World Freedom Alliance, World Doctors Alliance, American Frontline Doctors, COMUSAV, Police for Freedom, enz. Het kunnen juridische, medische, politieke organisaties, enz.

Stuur me alstublieft elke organisatie waarvan u ooit hebt gehoord, die op deze kaart zou moeten staan, of het nu advocaten, politici, wetenschappers, journalisten of gewoon activisten zijn. E-mail mij hier: network@stopworldcontrol.com

We moeten de wereld laten weten dat ze bestaan!

- - - - - - - -


TELEGRAM ONDERZOEKERS GEZOCHT

Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid is er zo'n explosie van waarheid geweest, vooral niet op Telegram. De hele dag worden er veel goudklompjes in de vorm van videoclips, artikelen, reportages etc. gepost. Ik ben op zoek naar iemand die ervan houdt deze groepen in de gaten te houden en de meest waardevolle onthullingen van de waarheid te verzamelen.

Als je dit wilt doen, neem dan contact op met: network@stopworldcontrol.com

- - - - - - - -


JOURNALISTEN GEZOCHT

Ik ben op zoek naar onderzoekers / journalisten die diep willen graven om bewijs te vinden voor kritieke onderwerpen zoals het rituele misbruik van kinderen door de elite, weermanipulatie die de klimaathoax creëert, de satanische praktijken van de machthebbers, enzovoort.

Als je dit wilt doen, neem dan contact op met: network@stopworldcontrol.com

- - - - - - - -


ADVOCATEN TER REDDING

Ik ben op zoek naar advocaten / advocaten die willen helpen bij het maken van juridische documenten om vaccins te weigeren, testen, enz. We moeten ook universele documenten per land aanpassen, zodat we dit aan mensen over de hele wereld kunnen verstrekken.

Als je dit wilt doen, neem dan contact op met: network@stopworldcontrol.com

- - - - - - - -


VIDEO-EDITOR VOOR VERTALINGEN

Ik heb iemand nodig die kan helpen bij het vertalen van de video's in Final Cut Pro. U voegt ondertitels toe met behulp van een ondertitelplug-in en vertaalt handmatig intro- en outro-titels.

Neem contact met mij op als je ervaring hebt met FCP en mij hierbij kunt helpen: network@stopworldcontrol.com

- - - - - - - -


VERTALERS

Het plan is om StopWorldControl.com in zoveel mogelijk talen te vertalen. Als je wilt helpen met het vertalen van video's en rapporten in jouw taal, neem dan contact op met: translate@stopworldcontrol.com

‼️ Zelfs als je al eerder je hulp hebt aangeboden, doe het dan nog een keer, want ik ben bezig dit nu op te zetten, en dit zal me vertellen jij bent serieus ‼️

- - - - - - - -


WERELDVERANDERS

Als u wilt helpen dit alles financieel mogelijk te maken, doe dan een krachtige, wereldveranderende donatie. We hebben niet het geld om al deze mensen in dienst te nemen, maar we hebben ze hard nodig als we een echt wereldveranderend platform willen worden.


Sta alsjeblieft op en doe iets krachtigs, zodat we een gloednieuw mediaplatform kunnen bouwen dat de mensheid zal doen ontwaken.


https://www.stopworldcontrol.com/staff

Heel erg bedankt!U kunt ons platform ondersteunen door een T-shirt te bestellen en ZELF de eye-opener te zijn voor Uw familie, vrienden en al Uw bekenden!


Hoe? Door het (uit)dragen van een goede of mooie boodschap.

Dank U wel.


Wij, (Het platform VOLK WORD WAKKER), blijven, (zolang dat nodig en mogelijk is), de bevolking informeren die in Nederland wonen en Nederlands kunnen lezen.