Vertaal deze pagina naar:

HET SLAVENBESTAAN STAAT ONDER GROTE DRUK!

17-08-2021

Het beeld wat onder de Mens wordt gecreëerd door de globalisten (maffia, regeringskartel, RIVM, onderwijs, kerk etc.) is niets anders dan een extreme vorm van onderdrukking, afpersing en chantage praktijken!Voor zowel mannen als vrouwen een uitgebreid stuk over de gang van zaken waar men actueel mee bezig is:


Bekijk de onderstaande video onder het genot van een "Gemberbiertje"

😉⚡️💥⚡️

Video ► https://youtu.be/NwOTxvJaTB0Jarenlang werden er onderhandse organisaties opgezet door de Rothschilds en de Khazachstaanse Maffia!


Aanbidders van het duister (Moloch/Baal)


Deze gevormde (schaduw)overheden, (als zijnde zogenaamde secret societies), hebben de Mensheid tot op het bot leeggezogen en gemarteld. Een totale ontering van het Mens zijnde. De Mens heeft onder jarenlange afpersing al zijn energetische krachten afgestaan.

Generaties lang hebben onze voorouders bloed, zweet en tranen gelaten om de huidige rijkdom te creëren. Ze hebben gebouwen, de infrastructuur, de dienstverlening in de totale wereld zoals wij die heden ten dagen kennen opgebouwd.

De geheime maffia (globalisten) is compleet geïntegreerd in onze samenleving. Ze delen overal de lakens uit door hun eigen gemaakte matrix. Door middel van MK ULTRA technieken (herhalingen middels het NOS), leugens, marketing en bewapening behouden ze de bevolking in een onzichtbare gevangenis met gevangenis bewaarders zoals: Politie, Rechters, Advocaten, Professoren en Engineers.

Waarvan uiteindelijk het merendeel onze eigen mensen zijn die door de valse geldwolven (Maffia) compleet zijn gehersenspoeld door generatielange indoctrinatie.

De Mens is continue belaagd door deze autoritaire opzet van samenzweringen. Dit om verdeeldheid te creëeren tussen de mensen (bevolking) onderling. Zodat wij ons nooit hebben kunnen verenigen tegen het kwaad. De bevolking bestaat voornamelijk uit 'eenlingen' met vaak grote ego's, die daardoor niet kunnen samenwerken.

Wat wij jarenlang deden is onszelf gek maken om vervolgens onze eigen broeders te doden. De kunstmatige oorlogen (WO 1, WO 2 en nu WO 3) zijn gemaakt om ons (de onwetende bevolking) tot het maximale te misbruiken. Onder valse voorwendselen dat er politieke conflicten waren dat een land een ander land zou aantasten en daarmee de Mensheid. Dit zijn grote leugens! De oorlogen werden aan beide zijdes namelijk gefinancieerd door dezelfde elite/maffia!

Het waren dus allemaal leugens!


Allemaal bedoeld om zelf (satanische elite/maffia) nieuwe technologieën te kunnen ontwikkelen en te kunnen bekostigen, waarbij de bevolking maximaal werd uitgebuit. Tevens moordden wij mensen (bevolking) elkaar ook nog eens uit in WO 1 en WO 2. Dit is geen fijne openbaring voor heel veel mensen.

Staatspropaganda (middels onderwijs, radio, tv en kranten) is altijd onderdeel geweest van onze samenleving. Dit was hun manier (tool) om ons (de bevolking) op het verkeerde been te zetten, wat tot heden zeer goed is gelukt!

Echter gaat de bevolking nu massaal ontwaken!


De vele leugens worden nu bekend!


De oorlogen waren bedoeld om onze energetische krachten af te kunnen nemen, die wij hadden omgezet in eigendommen als kapitale goederen, goud, bezittingen enzovoorts. Tijdens WO 2 werd alles aan bezittingen geconfisqueerd (in beslag genomen). Deze inbeslagnames (kapitale goederen) zijn vervolgens ondergebracht onder andere in de tunnels van het Vaticaan.

Na de oorlog zijn de overheden met acteurs gekomen die het volk in angst moesten houden met allerlei onzinnige regels, maatregelen , wetten en MK ULTRA technieken (ofwel indoctrinatie propaganda programma's).

Veel eigen mensen van de geheime sociëty (geheime- en occulte genootschappen) zijn voor ze gaan werken. Niet wetende dat ze feitelijke handlangers zijn van de wereldwijde maffia kartels en de verdeeldheid veroorzakers zijn, zoals: Burgemeesters, Gemeenteraadsleden, Gemeenteambtenaren, Kamerleden, Politie, Rechters, Advocaten en Notarissen.

En de vele acteurs in actiegroepen zoals ANTIFA, BLM enzovoorts.

Wij (de bevolking) zijn tot heden gedoemd geweest om onze energetische krachten af te staan. Veel onschuldige kinderen werden tevens jarenlang satanisch en seksueel misbruikt door de satanische elite en hooggeplaatsten. Denk ook aan Adrenochrome (het bloed aftappen bij kinderen).

Zie ► https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/


Geroofde bezittingen


In beslag genomen en geroofde bezittingen van onze voorouders heeft men vervolgens onder streng gemaakte regels en wetten door middel van 'geld' weer naar ons (de bevolking) terug laten vloeien.

Onder andere door middel van contractuele afspraken te maken (hypotheken), om ons met ons 'eigen geld/eigen energie' te laten betalen. Door als werkende loonslaaf er keihard voor te werken. Want dat is het, niets anders dan dat. En zij (de satanische elite/maffia) hebben alleen geïnd. En als een parasiet geleefd op de levensenergie van de nietsvermoednede bevolking.

Nu, door de gehele opzet en propaganda van het "CORONA VIRUS SPEL" (corona hoax kaart) zijn wij mensen (de bevolking) de dupe, vanwege de vele onderlinge frustraties en ruzies. Ontstaan door de enorme verdeeldheid tussen gevaccineeerden en niet-gevaccineeerden.


Alles rondom CORONA is een grote leugen!


Het is een middel (methode) om de bevolking maximaal te kunnen misleiden, te onderdrukken, af te persen, ziek te maken en zelfs te vermoorden. Er wordt nu letterlijk volkerenmoord gepleegd. Het zijn Dr. Megele praktijken wat in WO 2 ook gebeurde.

De bevolking wil de satanische elite terugdringen naar max. 500 miljoen wereldbewoners. Dit staat beschreven op de granieten stenen van de GEORGIA GUIDSTONES in Georgia. De opdrachtgever is zeer waarschijnlijjk een afstammeling van de Rothschilds, R.C. (Roth Child)


WORD WAKKER !!!


Veel Families zijn door corona leugens uit elkaar gevallen...

Vele oude Vriendschappen zijn reeds kapot gegaan door corona...

Veel mensen werden reeds ontslagen door corona leugen...


STOP MET RUZIE MAKEN!


GA JEZELF INFORMEREN!


De bevolking wordt reeds jarenlang met opzet arm en vooral dom gehouden!


De globalisten (de maffia) perst de bevolking nu verder af onder het mom van allerlei corona- en klimaatproblemen, die er niet zijn. De bevolking zal hierdoor al haar bezittingen 'opeten', waarna de bevolking straks niets meer bezit.

Dit is het plan van 'The Great Reset', het plan van de globalisten (maffia), dat de bevolking straks niets meer bezit. Zodat het spel tussen de satanische elite (maffia) en het slavenvolk weer opnieuw kan beginnen.

Deze strategie, deze tactiek, gebeurt zeer waarschijnlijk al honderden, zoniet al duizenden jaren. Keer op keer, op keer...

Laten we het deze keer een andere wending geven beste mensen!

Nu dit wetende, dat wij op de hoogte zijn van bijna de gehele vervalste geschiedenis, houden we ons nu vast aan de grote en goede verandering die er nu aan zit te komen:


"THE GREAT AWAKENING"


Georganiseerd door de 'Goeden', de White Hats (onder leiding van Trump), het Q team en de vele aanhangers (patriots en digital soldiers, zoals wij!).


GESARA is Coming!


Beste Mensen,

Laat U niet meer 'gek' maken door liegende politici (zoals Rutte), corrupte politieagenten, corrupte rechters, gechanteerde advocaten, omgekochte artsen en medici en al het andere GANGSTER (ofwel maffia) GESPUIS!

Ga Uw Medemens informeren met info, de Tribunals, de vele Bewijzen (zie www.BOPC2020.nl), Whistle Blowers Documentering, het echte Q team, Patriots zienswijzen en berichten zoals deze.


ONZE TIP


VERZIN EEN MOOIE EN GOEDE WENS!


 SPREEK DEZE HARDOP UIT!


GEDACHTEN ZIJN GROTE KRACHTEN!DE WAARHEID WINT ALTIJD!Met Dank aan Gerardus 👍  voor het aanreiken van de bovenstaande tekst.


(NB. De tekst is door onze redactie her en der aangepast en/of aangevuld)

 


Steun ons platform en wees zelf de eye-opener voor de bevolking door het (uit)dragen van een T-shirt met een mooie of goede boodschap!