Vertaal deze pagina naar:

DE WAARHEIDSKRANT VAN VOLK WORD(T) WAKKER IS WEER ONLINE.

05-11-2023

Wij mogen NU geheel gaan ontwaken en de transitie (overgang) gaan doen naar de Nieuwe Wereld.


De tijd is NU!

Wij mogen nu massaal gaan ontwaken en (her)ontdekken wat onze werkelijk geschiedenis is van de mensheid en hoe de aarde is ontstaan. Wij mogen nu verder gaan ontwaken in de wereld waarin wij ons aardse leven mogen (her)(be)leven.

De bevolking is jarenlang bewust arm en vooral dom gehouden. Of hebben wij het zelf zover laten komen? Of zijn daar andere machten voor verantwoordelijk geweest? Door ons massaal te hersenspoelen met grote verleidingen en leugens? Wie zijn daarvoor de verantwoordelijk? De Annunaki?

Wat gaat er gebeuren wanneer wij ons met elkaar gaan verbinden en met elkaar gaan samenwerken? Daar ligt wel onze sleutel. Dan gaan wij de Waarheid vinden over ons aardse bestaan en ontdekken wij ook waarom de wereld is zoals die nu is geworden, ziek en vergiftigd.

Verspreid de Waarheid en deel onze artikelen, zodat wij wereldwijd de Waarheid gaan (her)ontdekken over ons aardse leven en bestaan. Wij zijn door onze Schepper geschapen met een Vrije wil, die wij nu moeten gaan inzetten en gebruiken om de mensheid te redden, voordat het te laat is.

De Mensheid moet als eerste gered worden van de wereldwijde vergiftigingen.

Universe is Magic ❤️ Love is the Key

(Uitspraak Anton Teuben)

ZetaTalk leidt u door de enorme hoeveelheid informatie die door de Zeta's wordt doorgegeven in antwoord op vragen aan hun afgezant, Nancy Lieder.