Vertaal deze pagina naar:

KLOKKENLUIDER NESET TEMIRCI LIGT ONDER VUUR!

02-11-2023

+++++ Breaking News !!

De Turkse minister van binnenlandse zaken Suleyman Soylu heeft een geheim gesprek gehad met minister van justitie en veiligheid Ferdinand Grapperhaus en Nederlands Nationaal Coordinator voor veiligheid en terrorisme bestrijding Pieter-Jaap Aalberg omtrent NESET TEMIRCI, die op dit moment een groot gevaar vormt voor de Nederlandse Staat en het Koningshuis vanwege zijn openbaringen die NESET TEMIRCI binnenkort gaat publiceren !!

NESET TEMIRCI en IRFAN AYDIN (3.göz gazetecisi, 3e oog hra) worden nu op de ķorrel genomen door de Turkse en Nederlandse overheid, waarbij NESET en IRFAN te kennen hebben gegeven voor niemand te buigen, behalve voor God !!UIT BETROUWBARE BRON:


Grapperhaus heeft de Turkse minister Soylu verzocht Neset Temirci de mond te snoeren door hem iets valselijks in de schoenen te schuiven!


Zodat Neset Temirci, net als alle andere klokkenluiders opgepakt kan worden, zoals dat reeds eerder gebeurde met Wouter Raatgever, Micha Kat, Joost Knevel, Bart van Well en Erwin Lensink.

Deze vijf zitten nu allen gevangen omdat ze hooggeplaatste deelnemers van pedonetwerken wilden exposen in Nederland.

Waarom willen ze Neset Temirci de mond snoeren?


Omdat Neset Temirci openbaringen wil doen met bewijzen over het corrupte regiem, de pedonetwerken (Demmink doofpot) en het nep Koningshuis in Nederland.


Weet en besef dat wanneer de omgekochte media schrijft over terrorismebestrijding zij eigenlijk het volgende bedoelen:

Het uitschakelen en monddood maken van Klokkenluiders!


Veel Klokkenluiders leven niet meer, ze werden vergezelfmoord, vermoord, of kregen een fataal ongeluk. Zodat zij voor altijd zouden zwijgen.

De 5 Klokkenluiders hieronder afgebeeld zitten nu gevangen, omdat ze zich in het openbaar uitlieten over hooggeplaatsten die bij pedonetwerken betrokken zouden zijn, over het corrupte regiem en over het nep Koningshuis in Nederland.


Deze Klokkenluiders zitten nu gevangen!


In het onderstaande artikel staat het volgende geschreven:


Minister Soylu ontmoet minister van Justitie en Veiligheid Grapperhaus


Minister van Binnenlandse Zaken Süleyman Soylu had een ontmoeting met de minister van Justitie en Veiligheid van het Koninkrijk der Nederlanden Ferdinand Grapperhaus en de begeleidende delegatie.

Na de tete-a-tete ontmoeting tussen Soylu en Grapperhaus op het kantoor van het ministerie, begon de ontmoeting tussen de delegaties bij het Veiligheids- en Noodcoördinatiecentrum (GAMER).

Minister Soylu gaf Grapperhaus en zijn entourage een rondleiding door GAMER en gaf informatie over het centrum.

Tijdens het bezoek kwamen onderwerpen als grensbeveiliging, immigratie en terrorismebestrijding aan de orde.

Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken İsmail Çataklı en Nederlands Nationaal Coördinator voor Veiligheid en Terrorismebestrijding Pieter-Jaap Aalbersberg waren ook aanwezig bij de bijeenkomst.

Zie bron ► https://www.hurriyet.com.tr/dunya/bakan-soylu-hollanda-adalet-ve-guvenlik-bakani-grapperhaus-ile-gorustu-41889816