Vertaal deze pagina naar:

KOPPEL HET TELEVISIE SIGNAAL LOS!

02-11-2023

Door de Televisie blijven heel veel mensen in een massahypnose hangen en kunnen ze gewoonweg niet ontwaken. Dit komt ook door de vele herhalingen op de televisie. Dit doen ze niet voor niets, omdat het werkt. Door de vele herhalingen gaan veel mensen het vanzelf geloven.

De MK mind control houdt en sust zodoende veel mensen in een diepe comaslaap, zonder het te beseffen.

Daarnaast hebben veel mensen geen tijd of zin om zelf onderzoek te doen. Veel mensen moeten keihard werken om te overleven. Deze groep mensen zien de televisie vaak als een rustpuntje of tijd van vermaak, voordat ze naar bed gaan en de volgende morgen weer vroeg uit de veren moeten.De missie van de "Unplug the Signal" campagne is om mensen aan te moedigen te STOPPEN met televisie te kijken!


(The Signal - de constante stroom van informatie die 24 uur per dag door de televisie wordt uitgezonden)TV = Tel a vision!


Door de constante stroom van informatie die 24 uur per dag door de televisie wordt uitgezonden uit te schakelen, zullen individuen zichzelf bevrijden van de grove manipulatie van de werkelijkheid die wordt uitgezonden door de zes grote bedrijven die de inhoud van televisie controleren.

De televisie is de afgelopen halve eeuw gebruikt als een massamisleidingswapen, omdat het de samenleving en cultuur beheert door middel van technieken als perceptiebeheer, voorspellende programmering, gedragsverandering en crisiscreatie.

Het signaal loskoppelen is een dringende zorg, want de televisie blijft ons grootste obstakel om een ​​echt geïnformeerd MENS te worden.

Het "Unplug the Signal" symbool kan worden gebruikt om bewustzijn te creëren over de rol van de televisie bij het beperken van informatie en het beheersen van de massa.

Help mee dit symbool en zijn boodschap te verspreiden, niet alleen via internet, maar in de straten, huizen en bedrijven over de hele wereld.

Help anderen hun gedachten terug te krijgen.

Download het "Unplug the Signal"ontwerp en help de boodschap van de campagne te verspreiden door posters, stickers, magneten en flyers te maken.

Deel de video's en artikelen. Vertel anderen om "Unplug the Signal" en deel met hen waar deze campagne over gaat. Deze campagne wordt immers niet op televisie uitgezonden.

Het "SIGNAAL" is de constante stroom van informatie die 24 uur per dag door de televisie wordt uitgezonden. Wanneer men voortdurend de informatie controleert, controleert men de mensen die de informatie opnemen. De gefabriceerde en gecontroleerde informatie leidt de massa's naar hun conclusies en vormt de samenleving.

Om onze gedachten terug te krijgen, moeten we eerst leren om 'het signaal los te koppelen'. Wanneer je de stekker uit het stopcontact trekt, realiseer je je misschien dat de wereld waarin je leeft plotseling heel onbekend voor je is. Je ziet misschien dat onbelangrijk nieuws voortdurend wordt besproken en geanalyseerd, en als je luistert naar de gesprekken van mensen om je heen, realiseer je je misschien dat wat je hoort klinkt als robots die gewoon herhalen wat ze op het nieuws hebben gehoord.

Een opmerking van de oprichter van de campagne, Nathan Janes:


Ik ontwierp de "Unplug the Signal" campagne om bewustzijn te creëren voor de grove manipulatie van de werkelijkheid die wordt uitgezonden door de zes grote bedrijven die de inhoud van televisie controleren.

Met de gemiddelde Amerikaanse volwassene die elke dag meer dan 4 uur televisie kijkt, speelt de televisie een belangrijke rol bij het voortdurend creëren van de waargenomen realiteit waarin we leven.

Mensen moeten betrokken raken bij deze campagne, want de televisie blijft onze grootste bedreiging voor de individuele soevereiniteit en het grootste obstakel om een ​​echt geïnformeerd individu te worden.

Om de echte locus of control te zien, moeten we verder kijken dan de paradigma's die door de televisie worden bepaald.

Om ervoor te zorgen dat mensen wakker worden, moet deze informatie worden gedeeld tussen families, vrienden en buren.


>> Stem op Niemand, want Niemand vertelt de Waarheid <<

Wees zelf de eye-opener door het dragen van een T-shirt met een mooie of goede boodschap ❤️