Vertaal deze pagina naar:

IS HET ÉÉN POT NAT?

08-08-2021

Het clubje van Micha Kat, Weltschmerz, ON, PVV, FvD, Rutte, Kelder, Engel, Poot, Zegveld, Jensen en Van Aken?


Luister, kijk en onderzoek zelf!

Martin Vrijland schreef:


"BREAKING (bewijs) Mark Rutte, Jort Kelder en de familie Poot de centrale figuren achter oppositie in de politiek en de alternatieve media"


Martin Vrijland schreef voorts:


"Al jaren ben ik met dit onderzoek bezig en nu krijg ik hulp uit onverwachte hoek die mijn onderzoek in een goede video heeft samengevat.

De uitslag is: Mark Rutte is dikke maatjes met Jort Kelder. Jort Kelder is weer dikke maatjes met Peter Poot (van het bedrijf Chipshol dat de Demmink zaak leidde) en ook met Sven-Ake Hulleman.

Zowel Kelder als Poot zijn de financiële drijvende kracht achter de politieke oppositie en de alternatieve media. Allen dus bevriend met Mark Rutte (Rutte kwam zelfs regelmatig op kantoor bij Chipshol).

Als we het totale plaatje beschouwen komen we er achter dat de gehele alternatieve media en de politieke oppositie aangestuurd worden door de mensen tegen wie ze ogenschijnlijk strijden.

Kortom: aanschouw het bewijs van gecontroleerde oppositie in Nederland in onderstaande video. "

Info link ► https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/breaking-bewijs-mark-rutte-jort-kelder-en-familie-poot-de-centrale-figuren-achter-oppositie-in-de-politiek-en-de-alternatieve-media/


Link video ► https://youtu.be/j-n3KNFx3Z4

Tip: Lees ook de reacties onder de video!


Wie kan een media vinden die niet gecontroleerd is behalve VOLK WORD WAKKER en DE NIEUWE MEDIA die beiden als Waarheidskrant naar buiten treden?


Stuur ons een e-mail: redactie@volkwordwakker.nl 


Luister naar de onderstaande vlog met Wouter Raatgever waarin Jan van Aken werd ontmaskerd!


Er waren nog een paar partijen waamee over de nanodoofpot gesproken kon worden, maar sinds CORONA hebben die ook afgehaakt volgens de spreker in de onderstaande video, zoals Ad Broere en Pieter Stuurman. Hij vervolgt: Niet zeker is van DLM plus, één van de weinigen overgeblevenen.

Waarom zit Wouter Raatgever vast?


Vanwege de Nanodoofpot?

Het zou zomaar kunnen...


Link video ► https://youtu.be/qPLry5bCdLo

Tip: Lees ook de reacties onder de video!