Vertaal deze pagina naar:

NESET TEMIRCI IS GESTART MET ZIJN OPENBARINGEN AAN DE BEVOLKING OVER HET CORRUPTE REGIEM IN NEDERLAND!

19-10-2023

Beluister en deel zoveel mogelijk deze video!


Dit is de aftrap van de eerste Openbaringen die Neset Temirci zal doen. Blijf dit op de voet volgen daar dit grote gevolgen heeft voor onze toekomst, wanneer het corrupte regiem in Nederland wordt exposed en berecht.

Tip: Als je de video wilt bekijken met vertaling druk dan de 3 kleine puntjes rechtsboven van de video en kies uit 3 verschillende talen: Turks, Engels of Nederlands.

To watch the video with translate press the 3 litle buttons right in the corner of the video and you can choose between Dutch, English or Turkisch.

Video ► https://youtu.be/BaZ3H5tniUsCOME BACK NESET TEMIRCI


Neset Temirci is gestart met zijn verrassingsaanvallen van ongekende grootte met de beste journalisten van Turkije.

Deze aanvallen worden door Neset Temirci ondersteund met video's, documenten, getuigen en aangiftes tegen de Nederlandse Staat (regiem) en het nep koningshuis wegens schendingen van mensenrechten op het allerhoogste niveau.

‼️ De Demmink zaak zal worden heropend maar deze keer met medeweten van de Turkse bevolking, die laaiend zijn dat hun kinderen werden verkocht aan en misbruikt zijn door Nederlandse ministers en hooggeplaatste ambtenaren ‼️

Eerdere publicatie ► https://www.volkwordwakker.nl/l/neset-temirci-komt-binnenkort-met-verrassingsaanvallen-van-ongekende-grootte-met-de-beste-journalisten-van-turkije/