Vertaal deze pagina naar:

OPEN BRIEF VAN DAVID WILCOCK EN ONZE OPROEP AAN ALLE LEGERS IN DE WERELD

20-12-2023

Wij, van de redactie VOLK WORD(T) WAKKER, vragen namens de wereldbevolking, aan alle legers in de wereld om ons, de wereldbevolking, te helpen onze wereld (planeet Aarde) en onze soevereiniteit terug te nemen van de corporaties, de FED banksters en van alle corrupte ambtenaren, politici, hooggeplaatsten en koningshuizen in heel de wereld. 

We ontslaan ze allemaal!

Ze vertegenwoordigen ons niet langer; daarom zijn ze ontslagen! 

David Wilcock deelde eerder een brief met de Amerikaanse bevolking. (Bron). 

Wij, de Waarheidskrant van VOLK WORD(T) WAKKER, hebben de tekst aangepast voor heel de wereld. Onze website is te lezen in alle talen van de wereld. Iedereen kan lezen welk wij verzoek hebben gedaan aan alle legers in de wereld.

We zijn er klaar mee om slaven te zijn en belastingen te betalen die onze regering verspilt en het is niet eens gedekt door goud, het is fiat waardeloos papier door de illegale en corrupte FED! 

We willen dat de verkiezingen van 2020 in Amerika worden vastgesteld; we weten dat jullie allemaal weten dat Jo Biden, de Pedo NIET heeft gewonnen. We hebben het recht om de Amerikaanse regering en de regeringen in alle andere landen te ontbinden als alle andere maatregelen zijn uitgeput. 

Er zijn op 6 januari 2023 protesten geweest, konvooien, een groot aantal andere protesten, naar vergaderingen van schoolbesturen werd gegaan, gemeentevergaderingen, Trump bijeenkomsten zijn bijgewoond, wat de terechte winnaar is! 

Social Media Warriors Voting: election machines rigged & It was ALL rigged. Zie de film RIGGED en Mike Lendel's Proof. We hebben vele vrienden en familieleden verloren door de giftige COVID-19 vaccinaties en door het delen van de gruwelijke waarheid die al tientallen jaren voor ons verborgen wordt gehouden. 

De moord op Kennedy en 9/11 zijn slechts twee van de honderden voorbeelden die we zouden kunnen geven. We zijn moe van oorlogen en het betalen voor oorlogen die we NIET willen! 

We willen GEEN oorlogen steunen, tenzij de echte vijanden ons aanvallen. We willen ons land terug en eisen dat u zo snel mogelijk in onze naam handelt, we willen actie, we willen onze soevereiniteit, we hebben er nooit mee ingestemd om bij onze geboorte een mini-onderneming te zijn en alle letters van het Capitool op onze geboorteakte te zetten! 

We hebben er nooit mee ingestemd om als vee verhandeld te worden terwijl anderen onbewust geld aan ons verdienden. We weigeren nog langer slaaf te zijn van de deep state, de cabal, de verborgen machten achter de schermen. We willen dat NESARA / GESARA zo snel mogelijk wordt geïmplementeerd. 

We zullen een andere, veel kleinere regering instellen zodra deze afschuwelijke, onbekwame mensen ontslagen en vervolgd zijn voor hun misdaden tegen ons en onze KINDEREN. 

Patriotten die het hiermee eens zijn, deel het alsjeblieft. 

Militairen die dit lezen, breng deze boodschap van Wij het volk naar jullie bevelhebbers. Reageer op ons via het EAS-systeem. Patriotten dit moet viral gaan op elk platform. Wij het volk hebben gesproken. Het leger moet nu namens ons handelen. Voordat we geen land meer hebben!

Met alle respect,

ALLE WERELDBEWONERS VAN PLANEET AARDE

(Als je je geroepen voelt, deel dit dan wijd en breed).

Abonneren: https://t.me/DavidWilcockhttps://t.me/WAARHEIDSKRANT

ONZE EERDERE ARTIKELEN

ZetaTalk leidt u door de enorme hoeveelheid informatie die door de Zeta's wordt doorgegeven in antwoord op vragen aan hun afgezant, Nancy Lieder.