Vertaal deze pagina naar:

SCHOKKENDE ONTDEKKINGEN IN DE JEUGDZORG EN HET LOT VAN ZOEKGERAAKTE ASIELKINDEREN!

16-11-2023

Onthullingen over seksueel misbruik en mishandeling van kinderen in de jeugdzorg!


Jeugdzorg blijkt kinderhandel te zijn en een verdienmodel voor het ministerie van Justitie. Dit vertelde Yvonne Brinkerink (klokkenluider) in een videogesprek met Irfan Aydin (journalist).


Het is hartverscheurend en onmenselijk wat veel onschuldige kinderen overkomt in jeugdzorginstellingen. Het blijkt veelal geen veilige haven te zijn, maar een plaats van veel pijn en ellende!

Tip: Neem de tijd om de onderstaande video in dit artikel aandachtig te beluisteren!

Het videogesprek wordt steeds vertaald.

Vraag Turks met Turks antwoord, dan vraag Nederlands met Nederlands antwoord.

Daarom enig geduld betrachten, is zeker de moeite waard!


Het is erg belangrijk dat deze informatie bekend wordt bij de hele bevolking !!

Klokkenluiders die zich negatief over jeugdzorg uitlaten (de klokken luiden), die zelf kinderen hebben, krijgen ook vaak te maken met uithuisplaatsingen van hun eigen kinderen. Dit is pure intimidatie en tegenwerking door de overheid, om klokkenluiders te ontmoedigen en monddood proberen te maken.

Neset Temirci zei het al eerder in een uitzending met Irfan Aydin dat de bewijzen over schandalen, corruptie, wanpraktijken en moordzaken waarbij de overheid, hoge topambtenaren en/of het nep koningshuis zelf bij betrokken zijn één voor één naar buiten zouden komen.

Volg het Telegram kanaal van Neset Temirci om op de hoogte te blijven van alle openbaringen in Nederland en daarbuiten, waar de overheid, hoge topambtenaren en het nep koningshuis bij zijn betrokken.

Telegram kanaal ► https://t.me/neset_temirci_kanaal


Luister naar de onderstaande video!


Yvonne Brinkerink vertelt in het videogesprek dat kinderen in de jeugdzorg, eenmaal onder de hoede van het ministerie van justitie een groot verdienmodel blijken (kinderhandel) te zijn (uitbuiting) voor justitie.

Er zijn in Nederland vele uithuisplaatsingen van kinderen, waarvan 10% terecht is volgens Yvonne Brinkerink. De overige 90% is een verdienmodel voor de overheid (kinderhandel), waarbij kinderen onterecht bij hun ouders werden weggerroofd door jeugdzorgmedewerkers (vaak vergezeld door een paar of meerdere politieagenten).

(Opmerking van de redactie: Van vele onterechte uithuisplaatsingen van kinderen zijn wij ook op de hoogte, wij horen dit zeker niet voor de eerste keer!)

Volgens Yvonne Brinkerink wordt 75% van de uit huis geplaatste kinderen in overheidsinstellingen psychisch en/of lichamelijk mishandeld, vernederd en/of seksueel misbruikt (verkracht).

Veel asielkinderen (vluchtelingen) raken zoek (kwijt) en komen in het pedocircuit terecht. Dit is bewezen volgens Yvonne Brinkerink.

Bereid U zich voor op zeer schokkende verhalen en bizarre ontdekkingen!


Deel deze informatie met al Uw bekenden!

Schud Nederland Wakker!

Word Wakker Allen !!

Deze pijn en ellende moet stoppen voor alle wanhopige en verdrietige ouders en voor alle weerloze en onschuldige kinderen. Ouders willen hun kinderen terug en vele kinderen willen terug naar hun eigen vader en/of moeder!

SUPER GOEDE UITZENDING - DANK ALLEN !!

Video ► https://youtu.be/WirPKHm0eLA


Yvonne Brinkerink (klokkenluider)


Lees de blog van Yvonne Brinkerink, dan krijgt U meer inzicht in de dame in de video en waarom en waardoor ze zoveel informatie heeft verkregen over de genoemde problemen en ontdekkingen in de jeugdzorg, waarbij de overheid zelf is betrokken.

Blog ► https://klokkenluiderjeugdzorg.wordpress.com/‼️ Nederland is een Pedoland, waar zelfs een Pedofielenpartij is toegestaan ‼️


Putin is hiervan op de hoogte!


Hier is het bewijs ► https://youtu.be/JsPyvWUEFTM

(De tekst is een paar keer gechecked door Russen, het klopt 100% wat er in het Nederlands wordt vertaald in de video!)