Vertaal deze pagina naar:

UPDATE NESARA / GESARA 18 DECEMBER 2023

18-12-2023

In een baanbrekende onthulling van de Intergalactische Alliantie van Wezens van Licht en THE WHITE HATS staan NESARA en GESARA op het punt een reeks revolutionaire technologieën te onthullen die het landschap van de mondiale gezondheidszorg opnieuw zullen definiëren. Daartoe behoren de ontzagwekkende holografische medische bedden, die een enorme sprong voorwaarts betekenen in de medische vooruitgang die de verbeelding tart.

Inleiding:

Bereid je voor op een reis die de grenzen van de conventionele gezondheidszorg overstijgt.

Terwijl de wereld reikhalzend uitkijkt naar de implementatie van NESARA en GESARA, is de onthulling van Tesla Coils, anti-zwaartekrachtapparaten en replicators slechts het topje van de ijsberg. Betreed het rijk van Holographic Medical Beds (MED BEDS), een baken van hoop dat een revolutie in de gezondheidszorg belooft als nooit tevoren.

De onthulling van Quantum Healing-technologieën: 

Naast het bevrijden van de wereld van de ketenen van traditionele energiesystemen, zijn NESARA en GESARA van plan de mensheid te bevrijden uit de klauwen van verouderde gezondheidszorgpraktijken. Stel u dit eens voor: een toekomst waarin holografische medische bedden een integraal onderdeel van uw welzijn worden en diagnostische hulp, chirurgisch herstel, celreconstructie en DNA-verjonging bieden.

Een enorme sprong voorwaarts in de mondiale gezondheidszorg: 

Deze opmerkelijke bedden, die in harmonie werken met gekwalificeerd medisch toezicht en geautomatiseerde medische stations, bieden een scala aan opties om uw fysieke lichaam in een optimale gezondheidstoestand te herstellen. Dit is geen sciencefiction; het is het begin van een nieuw tijdperk in de gezondheidszorg. De overvloed aan deze bedden maakt een wereldwijde uitrol mogelijk, waarbij een gezondheidszorgpakket wordt aangeboden dat vrij is van chemotherapie, giftige chemicaliën en de invasieve verwijdering van organen.

Het doorbreken van de ketens van bedrog: 

Als er scepticisme binnensluipt, bedenk dan dat de Deep State- en Secret Space-programma's lange tijd onder het mom van fantasie hebben geopereerd. Verborgen in het volle zicht hebben ze technologie getoond die onze stoutste dromen overtreft in films als Avengers en Kings Men. Wat je als fictie hebt afgedaan, zou wel eens de verduisterde realiteit kunnen zijn waarvan je getuige gaat zijn.

Het bedrog is een slimme truc, en NESARA en GESARA zijn hier om het aan de kaak te stellen. De aankondiging van deze revolutionaire technologieën markeert het begin van een paradigmaverschuiving die de structuur van ons leven opnieuw zal definiëren.

Bron: https://amg-news.com/a-quantum-leap-med-beds-for-205-countries-intergalactic-alliance-the-white-hats-nesara-and-gesara-have-announced-the-impending-release-of-revolutionary-med-beds/

Tip: Word lid van het GESARA Nederland Telegram kanaal.

https://t.me/GesaraNederland

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

ZetaTalk leidt u door de enorme hoeveelheid informatie die door de Zeta's wordt doorgegeven in antwoord op vragen aan hun afgezant, Nancy Lieder.