Vertaal deze pagina naar:

VEEL NEDERLANDSE KLOKKENLUIDERS ZITTEN NU IN DE GEVANGENIS!

22-10-2023


Veel klokkenluiders zitten nu gevangen omdat ze zich uitspraken over het corrupte satanische regiem en kindermisbruik in Nederland, waarbij het nep Koningshuis en vele hooggeplaatsten bij zijn betrokken!


Wanneer U hieraan twijfelt bestudeer dan de websites hieronder ►

https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/

Dan gaan ook Uw ogen open...


De voorzieningenrechtbank sommeerde het drietal Joost Knevel, Micha Kat en Wouter Raatgever onmiddellijk te stoppen met uitingen over de Bodegraven-zaak. Ze moesten al hun berichten en websites verwijderen. De gemeente Bodegraven hoopte hiermee het drietal monddood te maken.

De berichten over Bodegraven en over jaap van Dissel bleven staan op de websites en nu zit het drietal, de vaste sprekers van het Red Pill Journal gevangen.

Artikel ► https://www.ellaster.nl/2021/07/13/de-gemeente-bodegraven-probeert-aanklagers-monddood-te-maken/


De Nederlandse Klokkenluiders die nu onder andere gevangen zijn wegens hun uitspraken of handelen in verband met het corrupte regiem zijn:

Wouter Raatgever, Micha Kat, Joost Knevel, Bart van Well en Erwin Lensink.

De bovengenoemde zitten allen onvrijwilig opgesloten en zijn beroofd van hun vrijheid, omdat zij hun mond open deden vanwege het satanische en corrupte regiem in Nederland.

Weet en besef beste mensen dat het nep Koningshuis en vele hooggeplaatsten zijn betrokken bij kinder- en drugshandel en het vermoorden van de bevolking door middel van vaccinaties, 5G en nanofijnstof.

Lees hieronder om welke reden de bovengenoemden gevangen zijn.


Wouter Raatgever (klokkenluider)

(Gevangen sinds juni 2021)

Wouter Raatgever werd door een arrestatieteam in Sidderburen gearresteerd omdat Wouter Raatgever z'n mond opendeed over het satanische en corrupte regiem en kinderhandel in Nederland.

Tevens wordt vermoed door sommige onderzoekers dat Wouter Raatgever is opgepakt omdat hij het nanofijnstof probleem in de wereld, veroorzaakt door $HELL aan de kaak wilde stellen.


Wouter Raatgever was in een eerdere video, gemaakt door hemzelf, als volgt te horen:

"De man die jullie hier zien fietsen, is Jaap van Dissel.

Daar gaat-ie, de grootste smeerkees van de westerse wereld.

Dit is de man die een groot deel van de wereld in gijzeling houdt".

  Jaap van Dissel dook regelmatig op in video's van Wouter Raatgever. Er stond dan regelmatig in dikke letters 'Moordenaar' in beeld te lezen. Dit zou één van de redenen zijn geweest waarom Jaap van Dissel beveiliging nodig had.

Op zijn Facebook riep Wouter Raatgever mensen op 'Te vechten tegen de nazi's die ons land nooit uit zijn gegaan', waarbij hij onder meer doelde op minister Hugo de Jonge en Jaap van Dissel.

Weet en besef dat twee broers van Hugo de Jonge nauw betrokken zijn bij de productie en verkoop van COVID-19 vaccinaties. Met andere woorden, er is een enorme belangenverstrengeling gaande (vriendjespolitiek).

Tevens wordt er door het vaccinatieprogramma ontzettend veel geld verdiend, waarmee de bevolking verder onderdrukt kan worden, ziek wordt gemaakt en zelfs wordt vermoord, doordat COVID-19 vaccinaties voor sommige mensen dodelijk zijn (in verband met vorming van bloedproppen door vaccinaties).

Hier zijn reeds harde bewijzen van beste mensen!

Sommige mensen krijgen vreselijke en nare bijwerkingen door de vaccinaties. Ook hier zijn reeds veel bewijzen van. Dit ziet en hoort U niet bij de omgekochte staatsmedia (NOS).

Eric Clapton kan doordat hij werd gevaccinateerd tegen COVID zijn beroep als zanger en gitarist niet meer uitoefenen.

Dit alles wilde Wouter Raatgever aan de kaak stellen, plus het enorme NANOFIJNSTOF SCHANDAAL in heel de wereld, waarbij $HELL een hoofdrol in speelt door de verkoop van brandstof wereldwijd en de inzet van Vrije energie en schone en zuinige motoren tegenhoudt.

Micha Kat (klokkenluider)

(Gevangen sinds 27 augustus 2021)


Micha Kat hield zich niet aan z'n opgelegde publicatieverbod en schreef in z'n laatst Twitterbericht van 26 augustus het volgende:


"BREAKING LAATSTE NIEUWS! * MICHA MOET MORGEN OPNIEUW NAAR RECHTBANK OMDAT GRAPPERHAUS HEM ACHTER DE TRALIES WIL WEGENS ZIJN TWEETS! * MICHA KAN MORGEN WORDEN VASTGEZET TOT MININAAL ZIJN HEARING OP 3-9"

Eerder veroordeelde Het Gerechtshof in Leeuwarden publicist Micha Kat tot een celstraf van zes maanden voor smaad aan het adres van NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff. In 2015 werd Kat tot tien maanden cel veroordeeld voor teksten over Gelauff, maar daartegen ging hij in beroep.

Het AD meldt dat de straf nu lager uitvalt omdat de herberoordeling lang heeft geduurd en op onderdelen een lichter strafbaar verwijt (zoals belediging) is gekozen. Wel gaat het om een onvoorwaardelijke celstraf, volgens het Hof passend omdat Kat "stelselmatig en relatief langdurig handelde".

In zijn uitingen zegt Kat te strijden tegen onder meer netwerken van pedofielen. Kat beschuldigt Gelauff ervan via de NOS-berichtgeving een netwerk van pedofielen te beschermen. Het Hof stelt "dat ieder weldenkend mens, derhalve ook verdachte, de wetenschap heeft dat de tekst niet anders kan worden beschouwd dan een ongefundeerde, ernstige en evident valselijke aantijging richting het slachtoffer die niet voor waar kan worden aangenomen."

Dat bij teksten ook foto's van Gelauff zijn geplaatst betekende een "grove inbreuk op de persoonlijke levenssfeer". Kat was zelf niet bij de uitspraak aanwezig, omdat hij al jaren in het buitenland verkeert. Zijn advocaat Thijs Stapel laat per mail weten dat hij tegen de jongste uitspraak in cassatie gaat.

Bron ► https://www.villamedia.nl/artikel/zes-maanden-cel-voor-publicist-kat

Joost Knevel (klokkenluider)

(Gevangen sinds augustus 2021)

Joost Knevel werd gearresteerd in Spanje en is reeds uitgeleverd aan Nederland.


Wanneer U de onderstaande PDF leest bent U goed op de hoogte wat Joost Knevel als kind heeft meegemaakt in Bodegraven.

Tevens zult U dan op de hoogte geraken van de kindermoorden, zogenaamde zelfdodingen, ongelukken en de doofpotzaak in Bodegraven.

Bart van Well (klokkenluider)

(Gevangen sinds mei 2021)

Bart van Well werd door een arrestatieteam gearresteerd omdat hij volgens het OM uitspraken in het openbaar had geuit over Jaap van Dissel.

Op een video is volgens het OM te zien hoe Bart van Well riep:

"Van Dissel? Die kindermoordenaar? We kunnen hem begraven in Bodegraven. Wij staan klaar."

Bron ► https://www.ad.nl/binnenland/bedreiger-van-rivm-baas-van-dissel-vindt-zichzelf-cabaretier-maar-krijgt-vier-maanden-cel~adadf096/

Weet en besef dat omgekochte kranten zoals het AD feiten verdraaien!

Udo Ulfkotte schreef hier eerder een boek over met de titel "Gekochte journalisten".


Bart van Well startte in het verleden een Rechtszaak tegen de Staat der Nederlanden wegens het dogen van seksueel misbruik van minderjarigen in de jaren 80 en 90 in Nederland


In deze zaak moesten verschillende getuigen onder ede een getuigenis afleggen, waaronder Joris Demmink en Fred Teeven. De laatstgenoemde beriep zich op z'n zwijgrecht (Teeven is echter van alles op de hoogte!).

Wanneer de onderste steen boven komt volgens Harry Borghouts (voormalig hoofd justitie) valt het kaartenhuis van justitie in elkaar.


Demmink is volgens getuigen wel degelijk schuldig aan seksueel misbruik van minderjarigen!


Voor wie nog steeds twijfelt aan de satanische netwerken in Nederland, bestudeer het onderstaande artikel. Ze bestaan volgens vele getuigen.

Artikel ► https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/


Get Well Foundation


Bart van Well was ooit een goed project opgestart om slachtoffers van seksueel misbruik te helpen en ondersteunen. Helaas is dit project ter ziele gegaan wegens diverse oorzaken en omstandigheden.

Erwin Lensink (klokkenluider)

(De bekende waxinelichthouderwerper en klokkenluider zit nu ook weer gevangen!)

Lensink, sinds 2010 aangeduid als de 'waxinelichthoudergooier', mengde zich later in Münster (2014) tussen het publiek, omdat hij een glimp van Willem-Alexander en Máxima wilde opvangen.

Hij droeg een groot bord bij zich, waarop hij zijn afschuw van het koningspaar uitte. 'Niederlande ist ein Bilderberg Rothschilds Bankster monarchie', stond erop.

Bron ► https://www.ad.nl/binnenland/belager-gouden-koets-opgepakt-in-duitsland~a40b809a


10 vragen aan Erwin Lensink en 10 antwoorden.


Verdiept U zich eens in het gedachtegoed van Erwin Lensink, zie hiervoor het onderstaande artikel.

Artikel ► https://revolutionaironline.com/op-weg-naar-prinsjesdag-2018-10-vragen-aan-erwin-lensink-en-10-antwoorden/


Zie ook de artikelen op de website van Erwin Lensink ►

https://erwinlensinkvrij.nl/