Vertaal deze pagina naar:

WAAROM DE UITROL VAN 5G EN HET VACCINATIEPROGRAMMA HAND IN HAND GAAN!

03-08-2021

5G zorgt voor alle klachten en verschijnselen die op de "covid" scam lijken!


Als we er niet gezamenlijk tegen opstaan zijn we zwaar de klos, ofwel de sigaar!


Arts deelt beelden:

Dit doen COVID-19 vaccinaties met je bloed


Philippe van Welbergen, een arts uit Groot-Brittannië, heeft bloed afgenomen bij patiënten die na het coronavaccin last kregen van bijwerkingen. Hij maakte bloeduitstrijkjes en legde die onder een gewone microscoop.

Bijgeleverde foto toont rode bloedcellen van iemand die niet is ingeënt tegen corona (links) en bloed van iemand die een Moderna-vaccin heeft genomen (rechts). De verschillen zijn duidelijk: de bloedcellen aan de linkerkant zijn mooi rond en gelijkmatig verspreid, terwijl de bloedcellen van de gevaccineerde er verfrommeld uitzien en samenklonteren.


Het lijkt alsof het bloed is vergiftigd


Ook zijn rechts goudkleurige 'buizen' te zien. Diezelfde structuren zijn waargenomen door de Spaanse onderzoekers die ontdekten dat de vaccins van Pfizer en AstraZeneca grafeenoxide bevatten.

"Je hoeft geen hematoloog te zijn om te zien dat er iets goed mis is met het bloed aan de rechterkant," zei gezondheidseconoom Jane Ruby in de Stew Peters Show. "Het lijkt alsof het bloed is vergiftigd."


Dit moet nu stoppen!


We weten inmiddels dat de coronavaccins, met name die van Pfizer en Moderna, bloedstolsels veroorzaken die kunnen leiden tot beroertes, hartaanvallen en myocarditis, maar ook het Guillain-Barré-syndroom.

"Dit moet nu stoppen," zei presentator Stew Peters. "Dit zijn gevaarlijke prikken die onterecht vaccins worden genoemd en die ze bij je kinderen willen injecteren. Het is volslagen krankzinnig. Dit zijn giftige injecties."


Het is niet toevallig dat de uitrol en 5G en vaccinaties hand in hand gaan!


Karen Kingston, een voormalig medewerker van Pfizer, heeft bevestigd dat er grafeenoxide in de coronaprik zit. "Het is extreem moeilijk om deze informatie te vinden," zei ze in de Stew Peters Show.


Proefkonijnen


Op de vraag van Peters of er grafeenoxide in de coronavaccins zit, antwoordde ze onomwonden: "100 procent, het is onweerlegbaar."

Kingston vermoedt dat dit ingrediënt niet genoemd wordt in de patenten van de vaccins omdat het giftig is voor mensen en ook omdat het je letterlijk kan aansluiten op het internet. "Ze kijken hoeveel ze in mensen kunnen spuiten voordat ze sterven. Wij zijn de proefkonijnen."


Wanneer het wordt geactiveerd, kan, en zal, er schade en sterfte optreden!


De ex-Pfizer-medewerker legde uit dat grafeen elektriciteit kan geleiden. Als grafeen een positieve lading heeft, vernietigt het alles waar het mee in contact komt.

Op dit moment zijn de deeltjes neutraal geladen.

Als ze worden geactiveerd door middel van een elektromagnetisch veld, kan er schade en sterfte optreden. Dat hangt af van de hoeveelheid nanodeeltjes die in het lichaam zitten en waar ze zich precies bevinden, aldus Kingston.Voormalig Vice President van Pfizer waarschuwt iedereen voor het vaccinatiepaspoort


(Artikel is vertaald met Google Translate, excuses voor de eventuele stijlfouten!)


"Degenen die denken dat vaccinpaspoorten goed zijn of in ieder geval oké, ik richt me tot jullie:


Als u een kwetsbaar persoon was en bent ingeënt, bent u beschermd. U hoeft de immuunstatus van anderen niet te kennen. Let op: zelfs als ze zijn gevaccineerd, is dat geen garantie dat ze geen enkel virusdeeltje kunnen dragen en aan u kunnen doneren. Het helpt u dus niet en maakt het u niet veiliger om te weten dat alle anderen zijn ingeënt.

Als u de vaccinatie heeft geweigerd, bijvoorbeeld omdat u geen risico loopt door dit virus, omdat u opmerkt dat jongere mensen MEER risico lopen op griep dan op COVID-19, hoeft u ook de immuunstatus van iemand anders niet te kennen.
Vaccinatie beschermt degenen die het nodig hebben. Vaccinpaspoorten beschermen niemand.

Maar vaxpass is nuttig voor onze opperheren. Het wordt 's werelds eerste database met gemeenschappelijke indelingen die overal kan worden gebruikt, van Bolton tot Bogota, met uw unieke digitale ID en een bewerkbare gezondheidsstatusvlag (in eerste instantie over de vaccinatiestatus).

Wie die database beheert en elk algoritme dat bepaalt wat het toelaat en ontkent, heeft absoluut totalitaire controle over elk aspect van je leven.
Stel je een toekomst voor waarin een geldige Vaxpass vereist is om een sportterrein of museum te betreden. Ongeldige Vaxpass, geen toegang.

Stel je nu voor dat de regels zijn verhard (dat zullen ze zijn). Nu kun je geen grote winkelcentra of hotels binnen zonder een geldige pas.

Verder? Natuurlijk waarom niet. Het algoritme is aangepast en nu kun je geen grote supermarkten of welk openbaar vervoer dan ook betreden.

Een tirannieke stap kan een Visa / MasterCard-aanpassing zijn die een geldige Vaxpass vereist VOORDAT een terminal zich opent voor een aankooptransactie.
Nu kun je niet eens een fles water kopen. Of brandstof. Of iets.

Ping! Uw Vaxpass beveelt u zich te melden voor uw herlaadvaccin. Als u dat niet doet, verloopt uw pas. Denk je dat je een keuze hebt?

Ping! U wordt eraan herinnerd om uw kleinzoon ook mee te nemen, zoals zijn moeder niet heeft gedaan. Als je dat niet doet, wordt je pasje ongeldig, net als de moederspas van de baby. Denk je nog steeds dat je een keuze hebt?

Het feit dat ik gemakkelijk met voorbeelden kan komen, moet je in ieder geval zeggen dat het potentieel voor volkomen totalitaire controle over de hele bevolking voor altijd als een worm in het centrum van deze toekomst buiten Orwell ligt.

Het is niet speculatief. Er is ons verteld dat dit systeem op het punt staat te gebeuren. U wordt gedwongen om u te laten vaccineren of u wordt snel gemarginaliseerd.

Als je eenmaal bent ingeënt, kunnen de beperkte vrijheden die ze je toestaan op elk moment worden ingetrokken.

Houd uzelf niet voor de gek dat "niemand zo slecht zou zijn". Ik verwijs u naar talloze voorbeelden in de afgelopen eeuw. Er zijn genoeg slechte mensen en het enige verschil hier is SCHAAL en de onomkeerbare aard ervan.

Nu je hebt gezien wat zo gemakkelijk te doen is om de volledige controle over een hele samenleving te krijgen, MOET je bezwaar maken en manieren vinden om te voorkomen dat een vaccinatiepaspoort tot stand komt.

Met alle mogelijke middelen!

Tot slot, voor degenen die zeggen dat dit allemaal een reeks ongelukkige en incompetente fouten is, bekijk deze documentaire. Lang voordat je aan het einde komt, zul je je realiseren, zoals ik deed met toenemende afgrijzen, dat dit absoluut geen incompetentie is. Het wordt gerepeteerd en oefeningen als deze zijn al jaren, zo niet decennia, een oorlogsgame.

Het zal misschien uw gedachten veranderen over de oorsprong van deze puinhoop en misdaden.


Maar alsjeblieft, één ding: Zeg niet dat je niet gewaarschuwd bent."


Bron ► https://www.americasfrontlinedoctors.com/former-pfizer-vp-issues-warning-this-is-israel-now-uk-in-just-a-few-weeks


Even lachen is gezond ☘️


Hoe ernstig het duistere plan van de elite en regering ten koste van de vrijheid en gezondheid van de mens ook is, het gaat er om dat WIJ SAMEN onze energie/vibratie hoog houden.

Dus liefde, lachen, dansen, harmonie, zon, natuur en je verbinden met de Goddelijke Energie ✝️


Hoe?


Stuur John Troost een e-mail voor meer info ►


info@unityoflove.life


Daarom deze bijdrage van John Troost, waarbij John onze regering al schaterend uitlacht om hun eigen gecreëerde waanzin 🙏.

Hoera, hoera, hoera 💞


Luister zelf naar de video ► https://vimeo.com/489887247


Warme geluksgroet,


John TroostTAKE THE RED PILL 🔴