Vertaal deze pagina naar:

WAT BETEKENT DE BOODSCHAP "WATCH THE WATER"?

31-07-2021


Gemartelde babylijkjes kwamen naar de oppervlakte tijdens Europese overstromingen in juli 2021


Duitsland Overstromingen:

600 lijken van kinderen gevonden in de zondvloed.


Rond 600 lijken van gemartelde baby's lagen volgens ooggetuigen in het gymnasium in Bad Neuenahr Ahrweiler Duitsland.

De lichamen waren tijdens uitgebreide overstromingen in huizen en rivieren aangespoeld en werden verondersteld uit een uitgebreid ondergronds tunnelsysteem te komen, waar kinderen werden gemarteld, organen en bloed werden geoogst voor elites om te drinken in satanische aanbidding.

De rivieren worden nu bewaakt door het leger en de enige informatie over de dode kinderen was dat ze niet uit de regio leken te komen en niet waren gestorven door verdrinking of natuurlijke oorzaken.

Sinds juli 2019 hebben speciale strijdkrachten stapels kleine lijken, baby's van tieners en zelfs tieners gevonden in een uitgebreide matrix van ondergrondse tunnels die nog nooit het daglicht hadden gezien, misvormde en getraumatiseerde kinderen, pretieners en tieners die klaarblijkelijk werden geëxperimenteerd en elektroshocks als onderdeel van CIA Mind Control en genetische experimenten, seksueel misbruikt, opgesloten in kooien, gemarteld en gedood om hun organen te oogsten en Adrenochroom voor de elites om te drinken in satanische aanbidding.

https://beforeitsnews.com/politics/2020/04/over-50000-traumatized-children-rescued-by-military-out-of-tunnels-beneath-us-cities-3184076.html


In 2018 begonnen de Amerikaanse Special Forces met training van het redden van kinderen en vernietiging van tunnels in een uitgebreide reeks Deep Underground Military Bases (DUMBS) die de wereld omcirkelden. Ze zijn vergezeld door het leger van verschillende landen.

Hun eerste redding was op 4 juli 2019 op de marinebasis China Lake in Californië, waar ongeveer 3.000 gemartelde kinderen werden gevonden.

https://beforeitsnews.com/crime-all-stars/2020/04/over-35000-malnourished-caged-children-rescued-out-of-us-tunnels-by-military-2479402.html

Meer lichamen van dode kinderen zullen aanspoelen uit ondergrondse tunnels. Verwacht wordt niet alleen in Duitsland, maar in veel gebieden zoals België, Tsjechië en Den Haag Nederland, waar meer dan 1.400 dode kinderen aan de oppervlakte waren gekomen, en nog meer in het VK tijdens deze grote overstromingen van 2021.


Operation Disclosure Official


In april 2020 waren er meer dan 50.000 getraumatiseerde, ondervoede en overleden kinderen die sinds juli 2019 door het Amerikaanse leger en de mariniers uit ondergrondse tunnels in het hele land waren gered.

De telling loopt nu in de miljoenen over de hele wereld, alleen al in Australië vond men al meer dan een miljoen misbruikte en gemartelde kinderen.

R.I.P.

De operaties werden geautoriseerd onder president Trump als opperbevelhebber en militaire generaals van de Pentagon Pedophile Task Force die samenwerkten met militaire Special Forces-teams internationaal, waaronder Interpol.


Tip: Doe zelf ook onderzoek!


Heeft U correcties of toevoegingen betreffende dit artikel of onderwerp?

Laat het ons weten middels  het onderstaande berichtenformulier.

Dank U wel.


BERICHTENFORMULIER


Wees zelf de eye-opener voor de bevolking door het dragen van een T-shirt met een mooie of goede boodschap!