Vertaal deze pagina naar:

WIE OF WAT IS ZETATALK?

18-06-2024
ZetaTalk leidt u door de enorme hoeveelheid informatie die door de Zeta's wordt doorgegeven in antwoord op vragen aan hun afgezant, Nancy Lieder.


ZetaTalk-antwoorden behandelen onderwerpen als voortekenen van een poolverschuiving en hoe dit zich verhoudt tot de transformatie die gaande is; hoe het leven in de Aftertime na deze verschuiving anders zal zijn dan vandaag; de egocentrische of servicegerichte spirituele oriëntatie van zowel mensen als buitenaardse wezens uit andere werelden en hoe het onbedoeld geven van de oproep aan buitenaardse wezens je in contact kan brengen met de ene of de andere groep; hoe Visitaties gemakkelijker kunnen worden geïnterpreteerd als spirituele oriëntatie wordt begrepen; hoe bezoekers uit andere werelden in de gaten worden gehouden door de Raad van Werelden, die regels heeft opgesteld die hun gedrag reguleren; waarom we slechts geleidelijk kennis maken met onze bezoekers uit andere werelden, en wat ervoor zal zorgen dat het Ontwaken sneller kan plaatsvinden; in hoeverre de regering zich bewust is van en interactie heeft met de aanwezigheid van buitenaardse wezens; de ware aard en reden waarom de Hybriden door de Zeta's worden ontwikkeld om het beste van zowel Zetans als Mensen samen te voegen; waarom buitenaardse wezens kunnen verdwijnen en door muren heen kunnen bewegen, en hoe zowel fysieke als spirituele dichtheidsveranderingen in de toekomst zullen zijn; wat de Zeta's te zeggen hebben over onze wetenschappelijke theorieën; wat de Zeta's als studenten van de menselijke natuur tot de conclusie zijn gekomen over wat mens-zijn betekent; en directe ZetaTalk over onze mythen.

Liefde kan opbloeien bij het ingaan van de verschuiving, zoals het hoort, waarbij degenen met grote liefde in hun hart reageren op het besef dat weinig anders er toe doet.

Wie of wat is ZetaTalk?

De poolverschuiving overleven - advies van de Zeta's en Nancy. Primo-lezingen worden momenteel gestreamd op YouTube. Ontvang een exemplaar voor u en uw vrienden.

De poolverschuiving overleven

Kalm overlevingsadvies van de Zeta's en hun afgezant Nancy Lieder. Lezingen ontwikkelden zich gedurende vijf jaar van live maandelijkse uitzendingen op het USAEBN Network. Naast het feit dat we ons tijdens de laatste weken en het uur van de Pole Shift zelf op een veilige locatie bevinden, is er ook de kwestie van het leven daarna – hoe je ziekten door hongersnood en vitaminetekorten kunt voorkomen, hoe je elektriciteit kunt opwekken uit wind- en watermolens, en hoe je afvalhopen kunt zien als een kans! 

Deze dvd, zorgvuldig uitgekozen door Nancy uit het lesmateriaal dat momenteel op YouTube staat, is een must voor degenen die geen geld of middelen hebben om zich voor te bereiden op de komende tijd. Digitale downloads beschikbaar of te bestellen bij het ZetaTalk-team.

Zoals duidelijk is geworden, wordt de waarheid steeds meer verboden op de media en op sociale media. De politiek zal in een mum van tijd een Twitter- of FaceBook-account gecontroleerd en verboden krijgen. 

YouTube en PayPal hebben ook harde hand getoond. En waar Nibiru nog geen vies woord is, willen de elite en het establishment geen rellen of paniek. De Zeta's adviseerden Nancy lang geleden om haar bereik te behouden op platforms die niet door deze motieven konden worden gesaboteerd, waardoor de ZetaTalk-websites en Pole Shift ning onafhankelijk zijn. Als u uw eigen persoonlijke dvd heeft met dit primo-overlevingsadvies, zorgt u ervoor dat u de toegang niet verliest.

Naast de informatieoorlogen die aan de gang zijn, is er de kwestie van downtime tijdens en na de Pole Shift. De Zetas hebben laten weten dat alle satellieten tijdens de Passage uit de lucht zullen worden gerukt, en dat de infrastructuur op aarde zo verwoest zal zijn door de aardbevingen, hagel en puin dat het opzetten van een nieuw satellietnetwerk niet snel zal gebeuren, of zelfs nooit. Het elektriciteitsnet op het aardoppervlak zal uitvallen en alle gas- en olievoorraden zullen waarschijnlijk exploderen en verbranden. Maar degenen met off-grid energieoplossingen kunnen deze dvd afspelen op het moment dat het advies het meest nodig is.

Het internet zal in de komende jaren tot aan de Pole Shift onder EMP-aanvallen komen te staan, dus persoonlijke dvd-kopieën zijn een praktische aanpak.

Bron en meer info: https://www.zetatalk.com/index.htm

Telegram: https://t.me/ZetaTalk_Followers

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

ZetaTalk leidt u door de enorme hoeveelheid informatie die door de Zeta's wordt doorgegeven in antwoord op vragen aan hun afgezant, Nancy Lieder.