Vertaal deze pagina naar:

WORD WAKKER NEDERLAND!

20-10-2023


De satanische baphomet elite wil de wereldbevolking drastisch reduceren door middel van vaccinaties!


 Van de bijna 8 miljard mensen wereldwijd willen ze terug naar max. 500 miljoen mensen. Dit willen ze doen door de bevolking maximaal te vaccineren.

Dat is wat ze nu aan het doen zijn, wereldwijd!


Wanneer U zich gaat verdiepen in de materie gaat U heel hard schrikken!


Het is echt shocking en ernstig!


Er is nu pure genocide (volkerenmoord) gaande, wereldwijd!

Deze Waarheid mag niet openbaar komen van de satanische elite, omdat ze de bevolking maximaal willen vaccineren, willen uitdunnen (vermoorden) en/of robotiseren.

Als U dit artikel op Facebook, Twitter of Linkedin deelt, krijgt U zeer waarschijnlijk een blokkade opgelegd. Of het bericht wordt verwijderd (ivm betaalde Fact checkers door de elite!).


Vaccinaties bevatten grafeenoxide!


Dat maakt mensen (man/vrouw) onvruchtbaar en het zorgt voor bloedverklontering, waardoor trombose ontstaat met een beroerte of hartaanval tot gevolg.

Daarnaast zit er ook biometrische stof in waarmee de ingeënte persoon half mens en half robot wordt (transhumnimse).


Transhumanisme is inhumane ver-robotisering van mensenkinderen door middel van vaccinatie.Wanneer U hier meer over wilt weten kunt U Berend Logtenberg bellen: 06 - 18 26 88 77


Mailen kan ook middels blogtenberg755@hotmail.com


Zegen en groet van Berend Logtenberg

Dit bovenstaande bericht is misschien onvoorstelbaar, maar helaas waar!

Ik kan er niets anders van maken...


Word Wakker Nederland!


Dit is onder een microscoop de grafeenoxide...


Lijkt op Black Goo...

Google het maar eens...

Je schrikt je wezenloos...Uitleg over WAT er onvermijdelijk gaat gebeuren en HOE WIJ, We The People, het sowieso GAAN WINNEN


Voor wie financiële stukken niet zo boeiend zijn, begint het wat saai.

Maar dan legt Ernst Wolff (bekende Duitse Financiële Adviseur) uit, WIE onze huidige mondiale PROBLEMEN veroorzaken, WAAROM en waarom ze "VOLGENS DE REGELS DER KUNST" ons GAAN PLUNDEREN, waarom de MIDDENSTAND FAILLIET MOET en hoe ze op een perverse manier gebruik maken van deze gecreëerde huidige situatie, hun PLAN voor de indroductie van Digitaal Programeerbaar Geld en tenslotte door OMKERING, ons geld AF GAAN PAKKEN voor EIGEN GEWIN!


Niet alleen verteld hij dat de MIDDENSTAND als eerste geslachtofferd wordt, maar ook MILJOENEN MENSEN WERKELOOS gaan worden en over het "UNIVERSELE BASIS INKOMEN" en hoe de PERFECTE DICTATUUR UITGEROLD gaat worden.

Maar dan legt hij uit dat niet ZIJ dit spel GAAN WINNEN, maar WIJ en WAAROM en dat dat ogenschijnlijk NIET ANDERS KAN.

Laagdrempelig voor mensen die NIETS VAN COMPLOTTEN willen horen.

Dit is namelijk enkel gebaseerd op wat de kijkers ZELF HEBBEN KUNNEN WAARNEMEN en dat elke dag opnieuw kunnen.

Video ► https://www.bitchute.com/video/VqkJ0KCpBkp5/


Black goo


"Black goo, een duivels, buitenaards, zwart brouwsel dat door Lucifer (Satan) naar de aarde werd gebracht om de mens, Gods schepping, te verstrikken. Black Goo kan door boze geesten worden gebruikt om een ​​gastheerorganisme te doorbreken en te manipuleren. Het gaat ons begrip ver te boven!

Gekaapte wetenschap wordt gebruikt voor haar uiteindelijke doel, namelijk het misbruiken en bederven van de geest van mensen, Gods schepping, zodat ze niet langer in staat zijn om met hun Schepper te communiceren.

Op deze manier bezetten ze alle niveaus van bewustzijn.

Black Goo is, om zo te zeggen, het "bloed van Satan"

Het is zijn 'oplossing' voor de problemen van de wereld om mensen uit te roeien en zijn eigen agenda vooruit te helpen, zoals robots die geen ziel hebben.

Nanotechnologie en smartphones nemen langzaam de wereld over. En op een dag zullen mensen wakker worden en alles wat ze ooit wisten zal voor altijd verdwenen zijn, uitgewist!

Video ► https://www.bitchute.com/video/3UCBTR4lfyya/

https://eindtijdnieuws.com/wat-is-black-goo-hollywood-onthult-het-duistere-geheim-nanotechnologie-en-de-black-goo/


De toekomst van de Hybride Androïde mens:

'Track & Trace' en 'Remote Control'


In het Astra Zeneca "vaccin" is door Chileense onderzoekers een "apparaatje" aangetroffen.

De Chileense theoloog, filosoof en connectiviteits- en netwerkingenieur Christopher Montenegro was te gast op Dirección Correcta. Tijdens het programma van Radio El Mirador del Gallo besprak hij de gevaren van electro-frequenties en de nanotechnologie die is aangetroffen in AstraZeneca flesjes die in Chili zijn geanalyseerd. Grafeenoxide is niet het enige nanoelement dat in de flacons zit.

Er is ook een diode gevonden.

Deze zeer subtiele en injecteerbare nanotechnologie genereert elektrische velden, onder andere wanneer deze in contact komt met biologisch weefsel.

Nu, 5G werkt niet op dezelfde frequentie als mensen.

5G kan nog niet 'communiceren' met mensen zolang ze niet iets in zich hebben, toch? Zolang er niet iets in zit. Maar er zit wel degelijk iets in.

Montenegro staat in contact met het team dat de vaccins met de misleidende naam "vaccin" analyseert. Zoals andere onderzoekers al hebben gewaarschuwd, beweert hij dat deze zogenaamde vaccins niet eens als stoffen zouden mogen worden geclassificeerd.

We staren in het gezicht van injecteerbare nanotechnologie waarvan het doel neuromodulatie is.

Meer info ► https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/08/28/de-toekomst-van-de-hybride-androide-mens-track-trace-en-remote-control/