Vertaal deze pagina naar:

MONDMASKERS

Hieronder een bericht van een bezorgde Wakkere dame in Nederland!


Ze vergeet echter een dingetje, juist door te stemmen, stem je automatisch in voor een criminele organisatie, wat gefundeerd is op satanische grondvesten.

We hebben gezien waar dit ons naar toe heeft gebracht.

Het heeft veel mensen naar de afgrond geleid, ziekte en zelfs de dood!

Dat kan toch nooit de bedoeling geweest zijn toch?

Het moet anders nu, heel anders!


Dat gaat ook gebeuren wanneer we massaal gaan ontwaken en beseffen in welke nachtmerrie we zitten en geleefd hebben. We worden geleid door een criminele organisatie die straks zal frauderen met de stemkeuze van de bevolking.

Let op onze laatste woorden!

 BERICHT OVER MONDKAPJES

[Doorgestuurd bericht van Elise Nijmegen Worldnews]


Persoonlijk doe ik nog steeds al mijn boodschappen en dergelijke zonder muilkorf.

🤗🤗

Laatst werd ik aangesproken door een aardige mevrouw in een winkelcentrum die mij complimenteerde met het niet dragen van de muilkorf. Nadat ik haar bedankt had vertelde ze dat ze nog niet de moed had om on-gemuil-korfd boodschappen te doen.

Ze had geen zin in al dat gedoe, de discussies. Hoewel ik dat begrijp, discussiëren kost energie en die hebben we in deze "overlevingsfase" waarin de politiek ons, mijns inziens zonder gegronde reden, heeft gezet 😡 al genoeg nodig, zou ik aan u allen die deze corona hoax door hebben willen vragen om te stoppen 💪🏻 met het meedoen aan dit onmenselijk experiment dat ingaat tegen de mensenrechten en de Neurenberg-codes.

🧐🧐

Schraap uw moed bij elkaar, haal diep adem en gooi uw mondmasker in de prullenbak!Beter nog, wees een inspiratiebron 😇 voor anderen, steek de fik erin en film het.

En ga vanaf dat moment weer vrij ademen, vrij winkelen en ook weer vrij uw mening ventileren.

Wat ze onze ouderen en onze kinderen aandoen, nu ja, de gehele Nederlandse bevolking eigenlijk, is onbeschrijfelijk.

😖 😖

Maar het gebeurt in alle landen die getekend hebben voor één wereldregering, voor één wereldeconomie, één wereldbevolking.

Samengevat:


Agenda 21 van de VN, in samenwerking met de WHO, het WEF, de EU, de Gates Foundation, en andere dictatoriale mondiale instituten.

Vele "Nederlandse" politici 🙄 zijn in dienst van, adviseur van, of anderszins verbonden met de Verenigde Naties of de WHO, om ervoor te zorgen dat het beleid hier nationaal wordt geïmplementeerd.

De mondiale plannen, de doelstellingen van die Agenda zijn mijns inziens bijna allemaal slecht voor de gezondheid van de wereldbevolking; verplicht testen, verplichte vaccinaties, 5G, windmolens, zonnepanelen, biomassa industrie, verplicht "duurzaam" voedsel enz.

Wat wilt u voor een toekomst?

Hoe ziet de toekomst van onze kinderen eruit als u op kartelpartijen stemt?

☹️☹️

Op één van die vele partijen, in verschillende formaties, die ons leven de afgelopen 10-15 jaar stukje bij beetje moeilijker en moeilijker gemaakt hebben en ons belastinggeld verkwanseld hebben aan mondiale doeleinden in plaats van aan Nederland en de Nederlanders.

De toekomst van onze kinderen zou er één moeten zijn waarin vrijheid weer een normaliteit is.


Net zoals trots zijn op je afkomst, je land, je identiteit, cultuur en de tradities die nu door identiteitsloze onzinnige individuen zonder enig gevoel voor bijzondere familiare evenementen aangevallen worden uit naam van de mondiale EU/VN-ideologie die soevereine landen met hun bijbehorende tradities en identieke bevolkingen niet langer wil accepteren.

Stem wijs bij de komende verkiezingen, stem voor vrijheid!

Voor een nieuw systeem, een nieuw bestuur dat wél voor de Nederlandse bevolking werkt.

Laat uw stem gelden!

💪🏻💪🏻

Ga stemmen zodat uw stem niet versnipperd wordt en deels naar de kartelpartijen gaat die mondiale doeleinden ondersteunen.

🤮 🤮

En ú weet de slogan die daarbij hoort toch?

"U zult niets bezitten én gelukkig zijn"...

Denk aan de kinderen!

De toekomst van uw dochter of zoon, uw nichtje, neefje, buurmeisje, buurjongen...

Aan de kinderen zoals Joost Knevel en vele anderen die, net zoals in Bodegraven en in andere plaatsen in Nederland seksueel zijn misbruikt, die zijn geofferd, zijn gedood en die slachtoffer zijn van pedofielen, van satanisten die hoge machtsposities bekleden in óns Nederland.

Iets dat al heel lang aan de gang is, iets dat gestopt moet worden en gelukkig ligt een groot gedeelte van de waarheid nu al op de tafel in plaats van diep te zijn begraven in corrupte machtsspelletjes.

Stem wijs en hou uw oren en ogen open aangezien corruptie en verkiezingsfraude op de loer liggen aangezien de stemcomputers, diezelfde als zijn gebruikt in Amerika, gecheckt en "goedgekeurd" zijn door, iemand die nauw verbonden is met Kaag van D66.

Veel gesjoemel met stembiljetten insturen in Amerika, dus heeft Kaag dat nu hier ook ingevoerd...

BRON DE BATAAFSE REPUBLIEK TELEGRAM ► https://T.me/DeBataafseRepubliek

DOORGESTUURD DOOR ROEBIE

VAN ELISE NIJMEGEN WORLDNIEWS