Vertaal deze pagina naar:

NEEM GEEN SPUIT, OFWEL LAAT JE NIET VACCINEREN !!

Professor Cahil spreekt van een tikkende tijdbom en andere specialisten waarschuwen voor een enorme toename van allerlei ziektes na de corona vaccinatie.

Als je je laat vaccineren tegen corona ga je je ondergang tegemoet

Je zou denken dat bovenstaande woorden in de titel afkomstig zijn van wat men tegenwoordig een "wappie" noemt, iemand die niet gelooft in corona vaccinaties.

Niets is minder waar, want ze zijn afkomstig van een gerenommeerde viroloog en professor die de mensheid waarschuwt om ver uit de buurt van het vaccin te blijven.Iemand die niet bang is om zijn mond open te doen en de mensheid te waarschuwen voor de gevaren van de coronavaccins is de Duitse professor Sucharit Bhakdi.

Zo zei hij letterlijk in een interview op Fox televisie toen hem werd gevraagd of het coronavaccin nodig is: "Het is heel gevaarlijk en ik waarschuw iedereen dat wie hier aan meedoet zijn of haar ondergang tegemoet gaat".

Deel dit bericht waar je kunt. Op de manier waarop professor Bhakdi dingen uitlegt, kan iedereen begrijpen waarom wij heel goed in staat zijn om met een coronavirus om te gaan en waarom het letterlijk levensgevaarlijk is om een coronavaccin te nemen. En dat is nog zonder rekening te houden met de "normale" bijwerkingen zoals de dood.

Wat professor Bhakdir zegt over de gevolgen in een wat later stadium na het vaccineren, sluit ook naadloos aan bij wat eerdere dierproeven uitwezen.

Bron ► https://niburu.co/het-complot/16073-als-je-je-laat-vaccineren-tegen-corona-ga-je-je-ondergang-tegemoet