Vertaal deze pagina naar:

NEP KONINGSHUIS

We zijn jarenlang voorgelogen over de echte geschiedenis!

In de O-show presenteert ex-onderdaan Johan Oldenkamp (zo noemt hij zichzelf) een iets ander beeld van Alex von Amsberg en zijn familie dan wat de onderdanen in de Lage Landen doorgaans krijgen voorgeschoteld door de Rijksvoorliegdienst.Sterkte met het ontwaken in Nederland!

Alle politieke leiders, virologen en media verantwoordelijken die het levensgevaarlijke spel van Klaus Schwab WEF EN Bill Gates WHO ten koste van de mens met een gelogen bewust gecreëerde pandemie over de mensheid uitrollen, zullen gearresteerd en berecht worden in een Nuerenberg 2.0 proces!Aflevering 1 t/m 10

De 'links' in het onderstaande schema (blauw gekleurd) werken niet op deze site, echter zijn alle afleveringen op deze pagina stuk voor stuk te bekijken onder de koppen van de afleveringen 1 t/m 10.

Tip: Wanneer je van elke video (10 stuks) een stukje bekijkt raak je al aardig op de hoogte van het grote bedrog waarmee vele Nederlanders jarenlang zijn bedrogen!


De O-show, aflevering 1

Alex en Máxima bij de paus in juni 2017

De eerste aflevering van de O-show gaat over het bezoek op donderdag 22 juni 2017 van Alex von Amsberg en zijn achter-achter-achter-achternicht Máxima Zorreguieta bij de Jezuïeten-paus Jorge Bergoglio, die zichzelf sinds 13 maart 2013 "Franciscus" noemt.


De O-show, aflevering 2

Het MH17-bos verwacht Willy & Máxi

De tweede aflevering van de O-show gaat over de officiële opening op maandag 17 juli 2017 van het MH17-sprookjesbos te Park Vijfhuizen, iets ten noordwesten van Schiphol, waarbij Willy en zijn vrouw Máxi vergezeld van hun hofnar de eregasten zullen zijn. In de Raad van Advies van het MH17-sprookjesbos vinden we vertegenwoordigers van de vier politieke partijen die zich sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw systematisch hebben schuldig gemaakt aan volksverraad: Ed Nijpels (VVD), Job Cohen (PvdA), Alexander Rinnooy Kan (D66) en Cees Veerman (CDA). Ook hier is weer een VVD-er voorzitter, net als in al Willy's kabinetten tot nu toe.


De O-show, aflevering 3

Roverkoning opent Sprookjesbos

De derde aflevering van de O-show doet verslag van de officiële opening op maandagmiddag 17 juli 2017 van het MH17-sprookjesbos te Park Vijfhuizen, iets ten noordwesten van Schiphol, door roverkoning Willy en juntakoningin Máxi.De O-show, aflevering 4

Willy's zelfgeschreven Troonrede

In de vierde aflevering van de O-show wordt de gelekte Troonrede van 2017 openbaar gemaakt, die voor het eerst helemaal zelf door roverkoning Willy is geschreven. We zullen moeten afwachten of het Willy ook lukt om deze zelfgeschreven Troonrede te mogen voorlezen op dinsdag 19 september 2017. Zal juntakoningin Máxi dat toestaan?


De O-show, aflevering 5

Top 3 Neporanje Leugens

In de vijfde aflevering van de O-show wordt de Top 3 gepresenteerd van de allergrootste Neporanje Leugens. De geschiedenis laat namelijk zien dat deze Neporanjes alleen dankzij al hun leugens tot op de dag vandaag hebben kunnen doorgaan met roven.


De O-show, aflevering 6

Alexanders geheime kistje

In de zevende aflevering van de O-show wordt aangetoond dat Emma von Waldeck und Pyrmont (1858 - 1934) de testamenten van de zonen van haar man Willem van Nassau (1817 - 1890), beter bekend als "Koning Gorilla", heeft vervalst. Beide zonen, genaamd Wiwill van Nassau (1840 - 1879) en Alexander van Nassau (1851 - 1884), lieten al hun bezittingen namelijk na aan de enige echte kleindochter van Willem III, genaamd Geertruida Fok (1871 - 1945).


De O-show, aflevering 7

Alexanders geheime kistje

In de zevende aflevering van de O-show wordt aangetoond dat Emma von Waldeck und Pyrmont (1858 - 1934) de testamenten van de zonen van haar man Willem van Nassau (1817 - 1890), beter bekend als "Koning Gorilla", heeft vervalst. Beide zonen, genaamd Wiwill van Nassau (1840 - 1879) en Alexander van Nassau (1851 - 1884), lieten al hun bezittingen namelijk na aan de enige echte kleindochter van Willem III, genaamd Geertruida Fok (1871 - 1945).


De O-show, aflevering 8

De babyruil van 1909

In de achtste aflevering van de O-show wordt getoond dat de Nederlandse "koningin" Wilhelmina de Ranitz (1880 - 1962) op vrijdag 30 april 1909 beviel van een meisje met het syndroom van Down. Maar 's nachts werd dit 'mongooltje' snel omgeruild voor een geheel gezond meisje, dat kort daarvoor in de buurt was geboren. In tegenstelling tot het burgermeisje Juliana was de echte Nederlandse "kroonprinses" dus 'niet helemaal goed', en ging verder door het leven als Klaartje van der Grift uit Baarn. Dit alles is door de echte familie van Juliana bevestigd.


De O-show, aflevering 9

De zaak-De Witt uit 1672


In de negende aflevering van de O-show wordt getoond dat de zeer gerespecteerde gebroeders De Witt op zaterdag 20 augustus 1672 zijn vermoord op de Vijverberg te 's-Gravenhage door de Haagse Schutterij in opdracht van Willem Hendrik van Nassau (1650 - 1702).

Na de staatsgreep volgend op deze openbare lynchpartij benoemde hij zichzelf tot stadhouder Willem III. Daarmee had hij de mislukte staatsgreep van 22 jaar daarvoor, die was geprobeerd door diens vader Willem II in 1650, weer "goed" gemaakt. Het spreekwoord beweert dat misdaad niet loont, maar dat geldt blijkbaar niet voor de Van Nassau's.


De O-show, aflevering 10

De echte vader van Willem Batavus

In de tiende aflevering van de O-show wordt onthuld wie de echte vader was van stadhouder Willem Batavus (1748 - 1806). Volgens de gemanipuleerde vaderlandse geschiedenis zou Wilhelm Carl Heinrich Friso von Nassau (1711 - 1751), beter bekend als stadhouder Willem IV, zijn vader zijn geweest, maar dat is niet waar. Zijn echte vader was de geliefde van zijn moeder Anna von Braunschweig (1709 - 1759), en diens naam was Douwe Sirtema van Grovestins (1710 - 1778).

Dit betekent dat de man die zichzelf in 1815 uitriep tot "koning der Nederlanden" een kleinzoon was van deze Douwe, en zou derhalve ook diens achternaam 'Sirtema van Grovestins' dienen te hebben gekregen. Omdat dit niet is gebeurd wordt hij in de PateoPedia 'Willem Frederik non-Nassau' (1772 - 1843) genoemd.

Dit alles toont aan dat het zelfbenoemde "koninklijk" huis in de Nederlanden nooit 'van Nassau' is geweest!


Waardeert U ons platform?

U kunt ons eventueel supporten of financieel ondersteunen door een T-shirt met een boodschap te bestellen, of andere artikelen zoals mokken, een hoodie of een tas.
Het dragen van een goede of mooie boodschap kunt U zelf gebruiken als eye-opener voor Uw directe omgeving, Uw familie, Uw vrienden en de bevolking.

Klik HIER voor de webshop.