Vertaal deze pagina naar:

THE GREAT AWAKENING

Ontwaken in de Matrix (schijnwereld).

De Waarheid doet vaak eerst heel veel pijn!

Het is zeer goed mogelijk dat U door het lezen van één of meerdere artikelen op deze pagina of website, of elders wanneer U gaat googelen ineens gaat ontwaken. Dat U ineens gaat ontdekken dat er iets niet klopt. Dit is het begin van Uw ontwakingsproces.

Uw leven zal vanaf dat moment drastisch veranderen wanneer U zelf onderzoek gaat doen naar de Waarheid over ons aardse bestaan. De Aarde is vlak waarop we leven met een firmament erboven, het staat in de Bijbel: Genesis 1 - De Noordpool is het Middelpunt der Aarde.

Door de Staat en de Kerk is de bevolking jarenlang arm en vooral dom gehouden.

Sommige mensen zullen eerst enorm geschokt zijn, echter de Waarheid zal U ooit Vrij van Geest maken. The Truth will set you Free. Sterkte en Succes met Uw ontwakingsproces. Maar wees gerust, velen gingen U reeds voor en voelen zich nu een rijk en bevrijd Mens van vlees en bloed.

BURGER-SLAVEN-NUMMER (BSN)

Een persoon of burger is een BSN-nummer, een NATUURLIJK PERSOON in hoofdletters, waar een Geboorte trust aan gekoppeld is door middel van Uw eigen geboorteakte.

Schrik niet wat ze met Uw Geboorteakte hebben uitgespookt. Echter er is een weg mogelijk om enige erfgenaam te worden van uw geboortetrust. Op de onderstaande website kunt U hier alles over lezen wat hiermee wordt bedoeld. Zie website hogeraadvandekinderen.nl.

*** WAARSCHUWING ***

Laat U zich niet injecteren met een zogenaamd vaccin (COVID-19). Het is een middel waarmee Uw streepjescode wijzigt die U meekreeg van Uw Schepper. Door de bestanddelen in de spuit kunt U (vroegtijdig) dood gaan of zeer ernstige bijwerkingen krijgen (kanker, beroerte, hartfalen etc.).

Dit hoort U niet op de staatszender het NOS nieuws!

Wilt U Ontwaken of verder gaan Ontwaken?

Tip: Voordat U voor de JA gaat lees dan de eerste zin hieronder.

Uw leven verandert drastisch en zal nooit meer hetzelfde zijn wanneer U gaat ontwaken in de huidige schijnwereld (matrix). Er is een wereld achter deze wereld, de echte wereld met waarheden. Hieronder staan een aantal artikelen die U kunt gaan lezen wanneer U wilt gaan ontwaken en/of verder wilt gaan ontwaken. Sterkte en Succes met Uw ontwakingsproces!

ZetaTalk leidt u door de enorme hoeveelheid informatie die door de Zeta's wordt doorgegeven in antwoord op vragen aan hun afgezant, Nancy Lieder.

Een ontroerend en enigszins satirisch afscheidswoord van Mark Rutte, de grote (mis)leider in het land wat Nederland wordt genoemd. Opdat we nooit vergeten wat Mark Rutte de onwetende bevolking heeft aangedaan. De reden is dat Mark Rutte zeer waarschijnlijk zeer zwaar werd gechanteerd. Door zijn toedoen en medewerking zijn echter veel mensen...