Vertaal deze pagina naar:

VERKIEZINGEN 2021

Alles over de Nederlandse verkiezingen

van 17 maart 2021

Wij, (de redactie), durven te stellen dat er 100% is gefraudeerd met de Nederlandse verkiezingen en zijn zeker niet de enigen die zo denken!


We kregen een reactie binnen van een lezer van ons platform.


Deze schreef als volgt op zondag 21 maart 2021:


Niet voor het eerst maar helemaal dit keer krijg ik het gevoel door de verkiezingen bedonderd te worden. De winst van de VVD en D66 is onverklaarbaar. In RTL Nieuws wordt zelfs winst voor de VVD in Oost-Groningen als 'onverklaarbaar en verwonderlijk' vermeld.

Het traditioneel grootste deel van Nederland stemt op de VVD??? Ik doe een suggestie om de verkiezingsuitslagen te laten checken op werkelijkheid.

Zet in een aantal gemeentes met de grootste verschuivingen een strikt anonieme poll op wat men werkelijk gestemd heeft. Zijn er meerdere gemeentes met grote verschillen tussen de uitslagen van de anonieme polls en de verkiezingsuitslagen, is een gang naar de rechter te overwegen om de verkiezingsuitslagen nader onafhankelijk te laten onderzoeken of zelfs de verkiezingen na gebleken grote verschillen onrechtmatig te laten verklaren.

De lezer eindigde met:

Graag uw idee hierover, want wie ik ook spreek, iedereen heeft enorme twijfels over het waarheidsgehalte van de verkiezingsuitslagen.VERKIEZINGSCAMPAGNE FDVFORUM VAN DEMOCRATIE

Luister eens even naar het betoog van Thierry Baudet?

Link ► https://twitter.com/i/status/1369212509392109569


Thierry Baudet heeft 100% gelijk !!


KIJKEN EN MAXIMAAL DELEN AUB !!

Dit is de waarheid en jouw toekomst hangt hier van af !!

NU OF NOOIT !!


Video ► https://youtu.be/FNr7xGtZsCs

of

Facebook ► https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3604735602985458&id=609816282477420


🎬 Wybren van Haga:

"Zoveel Nederlanders zijn zoveel verloren door dit kabinet. Nu staan we op een democratisch kantelpunt. Kiezen we voor meer lockdowns, een avondklok en een vaccinatiepaspoort? Of kiezen we voor Forum voor Democratie en krijgen we onze vrijheid weer terug?"

De keuze is aan u:

Als U persé wilt gaat stemmen...

Ons advies is dan:

Stem dan 17 maart Forum voor Democratie!


Echter...

Lees dit ook over de stempas...

Waarom moet U Uw stempas ondertekenen?

Waar tekent U voor?


VLAMMENDE SPEECH

Wybren van Haga


Allemaal even kijken en beluisteren!


Van Haga houdt laatste VLAMMENDE speech op 10 maart in verband met de aankomende verkiezingen op 17 maart 2021🔥🔥🔥Forum voor Democratie twitterde:

Alles fout doen, de schade voor de samenleving bagatelliseren en hét recept om van de maatregelen af te komen - structureel opschalen in de zorg - categorisch weigeren. Zo rolt de slechtste minister van Nederland. Angst als politiek verdienmodel.

Op #17maart volgt faillissement.


Zie Twitterbericht ► https://twitter.com/i/status/1369755540130258952


Grote stemfraude in de maak zoals in Amerika? Alles duidt erop!


Iemand op social media schreeuwde het volgende:


NIET GAAN STEMMEN!!!NEVER ANDERS STEUN JE DE GANGSTERS ‼️👺
WANT WAT HEBBEN WE NU GEZIEN IN AMERIKA ⁉️👺
DOMINIONS FRAUD ‼️‼️‼️


WANNEER JE STEMT DAN STEM IN MET DEZE FRAUDE SATANISCHE LEUGENAARS. DE SMERIGE UITGEKOOKTE COMMUNISTISCHE CRIMINELEN ‼️👺


ZORG DAT JE EEN VRIJ PERSOON BENT, VAN ALLES WAT BOVEN JOU STAAT‼️
Dan pas ben "JE" SOEVEREIN ‼️😉💖💫


PS. En NEE je stem gaat niet naar andere want je doet gewoon niet mee aan het syteem‼️ als je ze toch erin durven te zetten dan zijn de RAPEN GAAR !!


Dus wij hoeven niks aan te tonen dat het fraude is dat moge toch wel duidelijk zijn. Dus die tijd is voorbij.. of laat je een moordenaar eerst je kind afpakken en daarvan de gevolgen onder ogen zien en dan pas aangifte doen ⁉️


Kom op sta op !!

Het is nu of nooit... Het is genoeg zo ‼️