Vertaal deze pagina naar:

WOUTER RAATGEVER

Goede raadgevingen van Wouter aan ons, na 18 maanden gevangenis.

Dank je wel Wouter, je bent een overwinnaar!

Liefde overwint Alles!

IN JE KRACHT ZIJN EN BLIJVEN ZELFVERTROUWEN VERKLAAR JEZELF TOT GROWING PLACE

(Video van 6 november 2023)

UITNODIGING EN OPROEP

Wanneer u een interactieve lezing wilt bijwonen, training wilt of coaching wilt of contact wil maken en/of wil bijdragen; gebruik dan de contactknop op deze website.

Je kunt de volgende bankrekening gebruiken voor je bijdrage aan Wouter:

Rekeninghouder: Wouter Raatgever
Rekeningnummer: LT10 3250 0810 4320 3069
BIC: REVOLT21


ABONNEER JE OP ALLE KANALEN OM TE DELEN EN TE VERMENIGVULDIGEN

WEBSITE www.vandefamilieraatgever.com

E-MAIL. info@vandefamilieraatgever.com

RUMBLE RealWoutervandefamilieRaatgever

TELEGRAM @realraatgever

X F.K.A. TWITTER @RealRaatgever

TRUTH @realraatgever


UITNODIGING VAN WOUTER

"Hi lieve vriend, na 18 maanden detentie, een poging om mij te framen als crimineel, gek, terrorist en zelfs moordenaar om mij onbeperkt in detentie te kunnen houden en daarna nog 11 maanden zonder bankrekening te moeten leven in deze mango republiek, zich vermommend als een democratie, heb ik eindelijk een bankrekening. Nu kan ik bijdragen aan een wereld vol vrijheid, waarheid en gezondheid door interactieve lezingen, trainingen en coaching te geven. Zodat de mensen die hun nek voor mij hebben uitgestoken ook financieel gecompenseerd kunnen worden. Ik ga opstarten, en wil je vragen om nu een bijdrage te geven aan mijn opstart wanneer je kunt. De eerste interactieve lezing is dan kosteloos voor jou. Daar zie ik je dan graag. 

Wanneer je niet KUNT bijdragen; zorg dan eerst goed voor jezelf. Daar begint het allemaal. Ik verheug me erop jou weer te ontmoeten en te kunnen geven wat ik te geven heb richting een vrije, waarachtige en gezonde wereld. Het is keihard nodig. Ik wens je een gezegende, gezonde, vrije superdag! 

Blijf sterk en flexibel! 

Ondersteun 1 iemand in je directe omgeving die het slechter heeft dan jij. Ik ontmoet je snel. WIJ zijn allemaal GrowingPlaces. Laten we dat creëren; zo veel mogelijk Growing Places waar gezonde voeding groeit, mensen groeien, de gemeenschap groeit, waar mensen geïnspireerd zijn om meer GrowingPlaces te creëren en het lichaam, de mind en geest floreert en groeit. 

DANK! 

Wouter van de familie Raatgever.

UITNODIGING LEZINGEN GROWING PLACES - GROEIPLAATSEN

(Video van 5 november 2023)

UPDATE WOUTER VAN DE FAMILIE RAATGEVER - UITNODIGING

(Video van 28 oktober 2023)