Vertaal deze pagina naar:

BERMUDA DRIEHOEK

De geheimen van de Bermuda Driehoek

Twee gigantische kristallen piramides gevonden op de bodem van de Bermudadriehoek op 2.000 meter diepte. Verhalen over de Bermudadriehoek (ook wel de Duivelsdriehoek genoemd), een locatie in het westelijke deel van de Noord-Atlantische Oceaan waar vermoedelijk veel vliegtuigen en schepen onder onbekende omstandigheden zijn verdwenen, gaan terug tot de jaren vijftig.

De geruchten over een flikkerende glazen piramide die op de bodem van de oceaan ligt, gaan in ieder geval terug tot de jaren zestig, toen Dr. Brown meldde dat hij zo'n kracht had gevonden tijdens het duiken op de Bahama's, zoals beschreven in dit fragment van 'In Search' uit 1980. Het gedeelte van de Bimini-muur (een rotsformatie onder water nabij het eiland North Bimini op de Bahama's).

Is het waar of onwaar?

Dankzij geavanceerde wetenschappers als de oceanograaf vindt Dr. Meyer Verlag twee enorme piramides die drie keer zo hoog zijn als de Piramide van Cheops in Egypte. Deze piramides zijn gemaakt van niet-identificeerbaar kristallijn materiaal en bevinden zich op een diepte van 2.000 meter. Volgens Dr. Meyer kan deze ontdekking worden toegeschreven aan een reeks verdwijningen van suspicioμs in de Bermudadriehoek. 

Uit meer analyse is gebleken dat de technologie die wordt gebruikt om de piramides te creëren nog steeds ongrijpbaar en moeilijk voor te stellen is. Een van de vele theorieën met betrekking tot dit thema laat zien dat de piramides op het vasteland zijn gesticht, maar dat een krachtige catastrofe het terrein volledig heeft getransformeerd, iets dat de huidige locatie van de piramides zou kunnen verklaren. Een andere theorie is dat deze piramides in overeenstemming zijn met de verloren stad Atlantis. De grootte van de piramides, samen met hun gladde oppervlak en het materiaal waarmee ze waren gebouwd, brachten de wetenschappers gedesoriënteerd, en ze hadden meer onderzoek nodig om dit duidelijk te maken.

Het belangrijkste argument is echter dat de ontdekking van deze piramides de hypothese zou kunnen ondersteunen dat de piramides oorspronkelijk als energiebronnen werden gebouwd. Tegelijkertijd kunnen ze ook het bestaan ​​beweren, niet alleen van Atlantis, maar misschien van vele andere nog onbekende nederzettingen of zelfs van grote beschavingen die verdwenen zijn.

#archeologische #oude #piramides

Bron: Archaeology Knowledge