Vertaal deze pagina naar:

WERELDGESCHIEDENIS

Ons onderzoek naar onze èchte wereldgeschiedenis.

Wat we doen is onze gevonden informatie publiceren, zodat je je eigen Licht erover kan laten schijnen.

We onderzoeken ook wat er op Wikipedia staat geschreven over diverse onderwerpen en begrippen.

Oud maar niet verouderd - Het gebruik van het elektromagnetische veld!

Frequentie en trilling = duurzame energie.

Hyperboria - Deel 2 

Het centrum van de stroom, de elektromagnetische noordpool en nog veel meer onderzoek.

Een van de grootste onverklaarde mysteries ter wereld ligt midden in Hyperborea (Noordpool), genaamd Rupes Nigra (Zwart Gat). De geheimzinnige aard van de zwarte rots duidt erop dat het een elektromagnetische anomalie zou kunnen zijn.

Voor de ontdekkingsreizigers van de Noordpool, die er dichtbij kwamen en het zagen, leek het op een zwart gat, en omdat ze niet wisten wat het precies was, noemden ze het 'Rupes Nigra'.

Ook is het in veel geloofsovertuigingen nauw verwant aan en genoemd naar de tuin van Eden of de hemel.
Gelegen in het midden van de Noordpool met een diameter van 200 km in de grond, dus wat voor soort elektromagnetische geheimen verbergt het?

Beschavingen uit de Oude Wereld, zoals Tartaria, ontwierpen een aantal van hun gebouwen in een vergelijkbare vorm en uitstraling als de berg Meru, omdat ze wisten dat het de berg van het licht was. De berg Meru, of ook wel Rupes Nigra genoemd, is 33 mijl, of 53 km in diameter, breed zwart magnetische rotsachtige structuur, wat de reden is waarom alle kompassen naar de Noordpool wijzen, omdat de structuur van de rots elektromagnetisch is.

De stroming in deze oceaan is zo breed als 120 km, en wordt smaller naarmate hij kleinere zeeën en baaien bereikt, maar feit is dat elke meter van alle oceanen en zeeën over de hele wereld stromingen kent die in beide richtingen lopen – naar binnen, richting de oceaan. Noordpool en verder richting de oceanen en zeeën. Stromingen circuleren voortdurend en recycleren de wateren van oceanen en zeeën om deze schoon en levend te houden. Zonder de stromingen zullen alle oceanen en zeeën grotendeels vervuild raken.

De waterstroom, die door de oceanen en zeeën heeft gecirculeerd, stroomt door de vier stromen van de Oceanus-rivier die de vier continenten van Hyperborea verdelen, en reist naar de ondergrondse opening bij de berg Meru, waar het wegzinkt in een schijnbaar draaikolk. Mount Meru ziet eruit als een berg met vijf punten en wordt in het Sanskriet door de lokale bevolking 'Pali' genoemd.

De berg met vijf punten van de berg Meru, die zich in het midden van de omtrek van de 200 km brede opening bevindt, is in feite een negatief geladen elektrische hoogspanningsmagneet, en de omtrek is een positief geladen elektrische hoogspanningsmagneet, en wanneer deze twee tegengestelde elektro-magneet- magnetische stromen roteren in tegengestelde richtingen, er wordt een elektromagnetische poort in het midden gecreëerd.

De elektrische stroom van de onderwateromtrek van 200 km brede opening is de middelpuntvliedende kracht van de draaikolkpoort en duwt de onderste laag schoon en zoet water naar de oceanen voor circulatie.

En de elektrische stroom van de negatief geladen elektrische magneet met vijf punten in het midden is de centripetale kracht van het Portaal van de draaikolk en trekt de bovenste laag vuil water van de oceanen terug naar het Portaal, waardoor de Circumpolaire Stroom ontstaat die door elk portaal loopt, elke meter van elke oceaan, zee en baai om te vernieuwen en op te frissen. 

Het is geweldig, dit kleine bolletje creatie dat we hebben.

💎 ⭐


Waarom Atlantis en Sumaria uit het zicht van de slavenman laten verdwijnen?

Enoch 1 platte vierkante aarde / Midgard, is het enige pad naar waarneembare meetbare herhaalbare echte UOUniVERSE Waarheid!

"We hebben de leugen van de valse PACific-tijd gevonden en deze moet teruggaan naar de klok waar deze zo'n 3500.000 jaar geleden werd gestolen via de bloedcultus van Pythagoras"!

"Elke goede show moet een podiumplaats en een opbouw van de showdecors hebben"!

En nog veel meer absoluut f#####g Evil!

Wanneer de zon, de maan en de sterren worden bestudeerd met Richard Laurence Enoch 1 uit 1883, is het totaal onmogelijk dat een cirkel, bijvoorbeeld een oneindig vlak of ringen van verborgen landen, CONcaaf is 😂!

Iedereen die meedogenloos de echte feiten negeert, is 100% vrijmetselaars en occulte slaven!

Alle verborgen verklaringen van Plato en Homa dat Atlantis buiten de poorten van Gibraltar (Middellandse Zee) en Sumaria ligt, bestaan nog steeds!

Dat zijn de verborgen landen!

Henoch,"7 grote eilanden (continenten) in de grote zee"!

Wanneer de waarheid van de vierkante platte aarde wordt onthuld, zijn er slechts vijf grote eilanden, waar zijn de andere twee?

Het verhaal van de zwarte elfen / grijzen verstopt zich daar, kleine uitschot "goden van onder het rijk"!.
Dat Plato verwees in 'Plato's verontschuldiging' die Aristoteles aanbad …

Leugens leugens leugens alles wat er is leugens!

https://www.facebook.com/groups/986782004690750/posts/7084718501563706/

Zoroastrisme

Het zoroastrisme (Perzisch: دین زرتشت, Koerdisch: Zerdeştî) is de inheemse monotheïstische en dualistische religie van Iran die werd gesticht door de profeet Zarathustra (Oudgrieks: Zoroaster). Het zoroastrisme is een van de oudste levende religieuze tradities ter wereld, en is van de 6e eeuw v. Chr. tot en met de 7e eeuw n. Chr. een belangrijke, door de staat gesteunde religie in Iran geweest. Centraal staat het dualistische geloof dat de kosmos en de mens ingeklemd zitten tussen goed en kwaad. Door goede daden steunt de mens de goede schepper Ahura Mazdâ, zodat de wereld gezuiverd wordt. De religie is sterk in invloed afgenomen door de islam.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Zoroastrisme

Germanen

Met de Germanen wordt een verzameling volkeren en stammen aangeduid die rond het begin van onze jaartelling een Germaanse taal spraken. De Germaanse talen behoren tot de Indo-Europese taalfamilie. Destijds woonden Germanen in Scandinavië en op de Noord-Europese Laagvlakte.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Germanen

Verspreiding van de vijf Germaanse hoofdgroepen in de 1e eeuw na Christus
Verspreiding van de vijf Germaanse hoofdgroepen in de 1e eeuw na Christus

Germanië

Germanië (verouderd Nederlands: Germanje; Latijn: Germania) was ruwweg het gebied ten noorden van de Donau en ten oosten en noorden van de Rijn (met nog een gedeelte ten westen van de Rijn), waar de Germaanse stammen woonden. De Romeinen gaven in 1e eeuw voor Christus aan dit gebied zijn naam, toen zij voor het eerst met de bewoners in aanraking kwamen.

Tegenwoordig is Germania in het Italiaans en Germany in het Engels nog altijd de naam van het huidige Duitsland. In het Nederlands betekent Germanië (in ruime zin) het Germaanstalige Europa.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Germani%C3%AB

Germanië
Germanië

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

ZetaTalk leidt u door de enorme hoeveelheid informatie die door de Zeta's wordt doorgegeven in antwoord op vragen aan hun afgezant, Nancy Lieder.