Vertaal deze pagina naar:

ER IS IETS VEEL GROTERS GAANDE MET ONS COLLECTIEVE BEWUSTZIJN.

23-04-2024

Je ziet het niet op het Nieuws.

Ze vertellen je niet dat het er is, maar er is iets veel groters gaande dan alles waarmee ze je bewustzijn proberen bezig te houden. De dragende kracht onder alles wat deze oude aarde bij elkaar houdt is bezig weg te vallen. Mensen geloven niet meer in het oude verhaal en het paradigma dat zoveel onderdrukkende systemen heeft gecreëerd. Het stort in elkaar. En ze weten het. Ze weten dat mensen zich niet meer laten behandelen als dienaren van een systeem. Ze weten dat mensen niet langer bereid zijn hun waardigheid en integriteit weg te schenken aan hen die zich aan de top van de piramide hebben geplaatst. Ze weten dat de tijd van angst en verdeeldheid voorbij is. En juist daarom is er nog zoveel dwang en controle.

https://www.ninefornews.nl/wybren-van-haga-wil-alles-boven-tafel-halen-dit-is-nog-maar-het-begin/

Maar mensen zijn zich aan het bevrijden!

Ze hebben gekeken naar hun handen en gezien dat ze veel mooiere dingen kunnen bouwen. Ze hebben naar de aarde gekeken en verlangen naar harmonie. Ze hebben gezien dat zij de kosmos zelf zijn. Dat ze voor niemand onder doen. Ze hebben in hun binnenste een visioen gezien van een nieuwe wereld die de oude zal vervangen, een wereld die voor velen al de realiteit is en die zich steeds meer naar de voorgrond zal dringen. Ze hebben begrepen dat zij hier nu zijn om een nieuwe wereld te creëren, een wereld vol kleuren en muziek die de ogen doet schitteren.

https://www.freelifeworld.info/

We zullen getuige zijn van de grote veranderingen!

De wereld die ontstaat zal in niets lijken op de wereld die we kennen. Het leven zal weer stromen zoals een bron haar natuurlijke loop neemt. Het hart van de mens zal weer de plaats zijn waar het universum samenstroomt en zich verdeelt in duizendenstroompjes, die allemaal blinken in hetzelfde zonlicht. De nieuwe aarde zal een tintelende stroom zijn. En jij zult in die stroom staan. 

© Simon Slijkhuis 'Het visioen van de nieuwe aarde'.

https://simonslijkhuis.wordpress.com

DEZE WIJZE EN JONGE DAME DURFDE HET AAN DE WAARHEID HARDOP TE ZEGGEN.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN