Vertaal deze pagina naar:

DE VERKRACHTING VAN EUROPA DOOR NAZI'S EN ZIONISTEN

De laatste oorlog wordt vanuit Europa georkestreerd.

Europa (EU) is het laatste Babylon

Ontdek middels de onderstaande documentaire dat Europa wellicht het laatste Babylon - zoals beschreven staat in het boek Openbaring - zou kunnen zijn. 

Wij leven in een wereld waar alles wordt omgedraaid, een wereld waar de aanhangers van satan weldoeners worden genoemd. Het satanisme loopt als een rode draad door alles wat de werkelijke machthebbers op deze wereld doen, maar formeel bestaat het niet. Satanisten hebben geen moreel kompas en misleiden de bevolking, roven, plunderen en moorden er al jaren lustig op los. 

En tot heden stopte niemand hen!


De enige oplossing is dat wij massaal ontwaken en gaan handelen in goede oplossingen!

Milton William "Bill" Cooper (6 mei 1943 – 5 november 2001) was een Amerikaanse complottheoreticus, radio-omroep en auteur, bekend van zijn boek Behold a Pale Horse uit 1991, waarin hij waarschuwde voor meerdere mondiale samenzweringen, waarvan sommige met buitenaardse wezens. leven. 

Cooper beschreef HIV/AIDS ook als een door de mens veroorzaakte ziekte die werd gebruikt om zwarten, Iberiërs en homoseksuelen te treffen, en dat er een geneesmiddel voor bestond voordat het werd geïmplementeerd. Hij wordt beschreven als een "militietheoreticus". Cooper werd in 2001 vermoord door plaatsvervangers van de sheriff nadat hij op hen had geschoten tijdens een poging tot arrestatie.

Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/Milton_William_Cooper

De echte Waarheid van ons aardse leven en bestaan gaat ons leven drastisch en positief veranderen.

Maar eerst moeten we door het stof heen der aarde om erachter zien te komen.

DEZE WIJZE JONGEDAME DURFDE HET AAN OM DE WAARHEID KEIHARD TE ZEGGEN, BELUISTER DE VIDEO!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN