Vertaal deze pagina naar:

DE TOEKOMST VAN DE MENSHEID

22-04-2024

De meest belangrijke film aller tijden is nu te zien door iedereen!

De filmmaker is David Sorensen van de website STOP WORLD CONTROL.

De onthulling van het officiële plan van de wereldleiders om letterlijk de mensheid te beëindigen en een nieuw tijdperk in te luiden van 'neo-humanity'. Het tijdperk NA de mensheid. 

Dat is geen science fiction maar de officiële overheidsagenda die wordt gepusht door het World Economic Forum en bijna alle regeringen wereldwijd.


Het plan is meervoudig:

  • het merendeel van de huidige mensheid uitroeien door injecties en andere catastrofes. De mensheid moet herleid worden tot een half miljard.
  • de overlevenden overbrengen naar Smart Cities waar ze volledig gecontroleerd zullen worden door tientallen S.M.A.R.T. technologieën die elk detail van hun leven monitoren, en waar hun gedachten en gevoelens gecontroleerd zullen worden.
  • de overlevenden genetisch manipuleren waardoor ze niet langer zelfstandig kunnen nadenken en geheel afhankelijk zijn van de overheid en media.
  • de overlevenden samensmelten met technologie in de hersenen die hen rechtstreeks zal koppelen aan de cloud, waar ze in een directe lijn gecontroleerd worden door A.I.
  • de rijken der aarde zullen genetisch gemanipuleerd worden op een andere manier en versmolten worden met technologie om hen tot 'goden' te maken met bovenmenselijke kwaliteiten. Extreem intelligent, in staat om net zo snel te denken als de snelste computers, buitengewoon sterk, enz.
  • het einddoel is om de biologische mens geheel te verwijderen en vervangen door Androids ofwel humanoids, wat menselijk uitziende robots zijn, waarin de persoonlijkheid van mensen overgeplaatst wordt. Dat zou hen onsterfelijkheid geven. In eerste instantie is dit voor de elites, volgens het plan om hen tot goden te maken. Maar het zal in lagere vorm ook beschikbaar worden voor de gewone bevolking.

Het doel is om de oorspronkelijke schepping compleet te vervangen door een eigen schepping.

En om alles wat ooit geschapen is onder totale controle te brengen van de elites. Geloof het of niet maar het excuus hiervoor is 'klimaatverandering'. Dit plan wordt opgelegd aan de wereld als de enige oplossing om de aarde te redden van de ondergang.

Dat is het einddoel achter alles wat we de laatste jaren hebben gezien. Er zijn reeds duizenden ontwikkelingen gaande wereldwijd, als voorbereiding op deze agenda. De pandemie, injecties, digitalisering van alles, A.I., toenemende controle, enz. dient allemaal deze ultieme agenda.

Het einddoel van alles is een 100% gedigitaliseerde wereld, waar een handjevol entiteiten complete controle hebben over alles. Het wordt gepresenteerd als het paradijs. Eeuwig leven, geen ziekte, geen oorlog, geen vervuiling, enz. Maar het zal puur artificieel zijn. Zonder een sprankje echt leven.

Deze film onthult het helemaal, aan de hand van hun eigen publicaties en verklaringen. Het is 100% officieel bewijs. Het is het plan van de wereldleiders, geformuleerd in de overheidsdocumenten en besproken tijdens hun wereldconferenties. Dit is werkelijk de eindstrijd. De mensheid tegen onze vijanden. In wezen is de strijd tegen de Schepper zelf. 

We kunnen allemaal een rol spelen in deze eindstrijd.

Door de mensheid de ogen te openen, de toekomst van de mens.

Website David Sorensen: https://stopworldcontrol.com/

HET EINDE VAN DE MENSHEID

DEZE WIJZE EN JONGE DAME DURFDE HET AAN DE WAARHEID HARDOP TE ZEGGEN!

DE VAL VAN DE CABAL

Janet Ossebaard legt in makkelijk te begrijpen taal en beeld uit wat er nu werkelijk aan de hand is in de wereld. Dit is een goede video om met je naasten te delen om hen wakker te maken.

Video: https://www.bitchute.com/video/sVbpkJ7ouEAc/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN