Vertaal deze pagina naar:

ONTHULLINGEN & OPENBARINGEN

04-05-2024

Deze 3000 jaar oude ILLEGALE Bijbel ONTHULT een angstaanjagend geheim over mensen.

Deze 3000 jaar oude ILLEGALE Bijbel ONTHULT een angstaanjagend geheim over mensen. 

Er is sinds ruim een maand geleden iets vreemds en schokkends ontdekt: 

Een 2000 jaar oud boek dat ongelooflijke geheimen bevatte die de christelijke gemeenschap perplex hebben gelaten; archeologen en historici blijven niet achter. Dit oude artefact onthulde verontrustende geheimen die ons begrip van de 'christelijke religie die we vandaag de dag kennen op de proef stellen, waardoor velen zich afvragen hoe waar en geldig de beweringen van dit boek zijn.

Waar werd het ontdekt? Wat is de inhoud? Wie is de auteur? Over deze en nog veel meer zult u binnenkort meer te weten komen. Bereid je voor om versteld te staan van de onthullingen in deze video.

Bekijk en beluister deze video: https://youtu.be/ppEVIWOw61Q

En ga zelf ook onderzoek doen, informeer jezelf!

Screenshots uit de video

Reacties onder de video:

URL video: https://youtu.be/ppEVIWOw61Q

"De uitgesloten boeken werden uitgesloten omdat de machthebbers ze daar niet in wilden hebben. Ik bedoel, ze zouden hun macht kunnen bedreigen"

"Leef een hecht leven met je familie en vrienden...geef jezelf over aan God en leef een puur leven..deel je eten, kleding en warmte...wat kunnen we nog meer doen...maar bidden...bidden is machtig wapen."

"De christelijke religie die we vandaag de dag beoefend zien, is niet de christelijke religie die in mijn jeugd werd beoefend. Waarom zouden we verwachten dat het ook maar enigszins zou lijken op de christelijke religie die bij de geboorte ervan werd beoefend? Of zelfs de christelijke religie die werd beoefend toen het huidige kanon in de 400e eeuw werd opgericht? Alle religies evolueren mee met de verlangens van de gemeenschappen die zij dienen, precies zoals hun stichters dat hebben ontworpen. 

(De stichters zijn uiteraard mensen, en niet een of andere goddelijke entiteit.)"

"Het grootste verhaal ooit verteld is herhaald in minstens vijftien grote religies vóór het Christendom. Het offer is aan de zon, of zoon in het Duits, of het licht dat leven geeft in een gevecht met de maan die duisternis en kwaad vertegenwoordigt, wanneer de roofdieren jagen onder de mantel van duisternis. Als je de oorsprong van elk afzonderlijk woord erin vindt, zul je misschien iets vinden dat je kern doet schudden. God is de schepper, religie is een controlemiddel."

"Deze Bijbel zegt dat Jezus nooit werd gekruisigd. Heb ik dat goed gehoord? Interessant. Misschien zou iemand de Romeinse historici dat ook moeten laten weten. Omdat er documentatie is die de gebeurtenis van zijn proces en kruisiging registreert. Buiten het bijbelse verhaal."

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN