Vertaal deze pagina naar:

DE VERKRACHTING VAN EUROPA OFTEWEL BABYLON

04-09-2022

Het wordt tijd dat wij gaan ontwaken!


En dat we ons bewust worden van de jarenlange onderdrukking van een satanisch regiem. Onderstaande video is een eye-opener en een goede informatiebron om te weten wat er achter de schermen gebeurt.

De geschiedenis van de Khazaren, met name die van de Khazaarse maffia (KM), 's wereld grootste georganiseerde misdaad syndicaat, is vrijwel volledig uit de geschiedenisboeken verdwenen.

Dit misdaad syndicaat, die wij op bovendien kortweg de elite noemen, weten verdomde goed dat het veel praktischer is om in het geniep te werken.

Ze hebben er miljoenen dollars aan uitgegeven om hun geschiedenis uit studieboeken te verwijderen zodat deze organisatie daadwerkelijk vanuit het geniep kon en nog steeds kan opereren.


Video over de verkrachting van Europa


Grote Altaar van Pergamon


Het Grote Altaar van Pergamon, of Altaar van Zeus in Pergamum of het Grote Altaar (in Pergamon), is een religieus monument opgericht in de Hellenistische periode op de acropolis van de stad Pergamon, waarschijnlijk aan het begin van het bewind van Eumenes II ( 197 -159 v. Chr J.-C.). De monumentale friezen, die een gigantomachie en het verhaal van Telephus uitbeelden, vormen een van de meesterwerken van de oude Griekse beeldhouwkunst en vertegenwoordigen het hoogtepunt van de "Hellenistische barok". Het altaar maakte ooit deel uit van de lijst van wereldwonderen.

Het werd in 1871 ontdekt door de Duitse ingenieur Carl Humann en werd in 1886 vervoerd en gerestaureerd naar Berlijn, op grond van een overeenkomst uit 1879 tussen Duitsland en het Ottomaanse Rijk; het wordt nu bewaard in het Pergamon Museum, een van de staatsmusea (Staatliche Museen) in Berlijn. De Turkse staat eist al tientallen jaren tevergeefs restitutie.

De restauratie van het monument is in volle gang. De heropening staat gepland voor 2023, als onderdeel van een grootschalig renovatieplan voor de Staatliche Museen .

Bron ► https://nl.frwiki.wiki/wiki/Grand_autel_de_Pergame

Altaar van Pergamon, de troon van Satan