Vertaal deze pagina naar:

WILT U ONTWAKEN OF VERDER GAAN ONTWAKEN?

Wilt U gaan ontwaken? Of verder gaan ontwaken? U mag vandaag nu zelf deze keuze gaan maken voor Uzelf door stap 1 verder af te ronden door verder te gaan lezen op deze pagina. 

Velen gingen U reeds voor en doen nu zelf ook onderzoek.

Ontwaken is een heel groot proces in ons hoofden.

Vergis je niet, maar we ontkomen er echter niet aan.  Ontwaken is eigenlijk een 'transformatieproces' wat je gaat doen in je hoofd en waar je letterlijk in stapt. Het is jouw eigen proces waar je in terecht komt. Het is je eigen bubbel waar je mee te maken gaat krijgen. En iedereen beleeft en doorleeft het anders. Doordat dingen nu snel gaan veranderen verander je automatisch mee, maar wel vaak ongewild, of je het nu wilt of niet. Of je moet nu ergens in de bush bush gaan wonen, dan heb je minder last van de veranderingen die nu gaande zijn in de hele wereld. Ja, in de hele wereld, want de hele wereld wordt nu ondertussen ook getransformeerd. Iedereen krijgt ermee te maken.

 Iedereen gaat ontwaken, of je nu wilt of niet!

De één ontwaakt wat sneller als de andere. En sommige mensen zijn al hun hele leven bewust. Maar dat geldt zeker niet voor iedereen. Veel mensen zijn gehersenspoeld door de jarenlange propaganda van leugens en de mindcontrol techniek programma's middels de massamedia en het onderwijs.

Tip: Bekijk daarom eerst de onderstaande video voor de Nederlands sprekende bevolking. De tip die wij U nu ook tegelijkertijd meegeven is: bekijk uitsluitend de video's die U nu aanspreken en/of resoneren met Uw eigen belevingswereld en gedachtegoed. En neem daarna even een paar dagen rust om alles even te laten bezinken en ga pas daarna verder met onderzoek doen, door het lezen van artikelen op onze website, het bekijken van bewustmakende video's en door in gesprek te gaan met andere bewuste mensen door bijvoorbeeld deel te nemen aan bijeenkomsten die in het land worden gegeven.

Wij hebben reeds jarenlange ervaring met het bewust maken van mensen.

Fijn dat je tot hier hebt gelezen.

Dit is voor jou de tweede stap geweest om te gaan ontwaken.

De eerste stap was om op de "JA" button te klikken.

Succes met je ontwakingsproces en je eigen transformatieproces.

Velen gingen je reeds voor.


Stap 3: 

Deze video bekijken:

Europa (EU) is het laatste Babylon

Ontdek middels de onderstaande documentaire dat Europa wellicht het laatste Babylon - zoals beschreven staat in het boek Openbaring - zou kunnen zijn. Wij leven in een wereld waar alles wordt omgedraaid, een wereld waar de aanhangers van satan weldoeners worden genoemd. Het satanisme loopt als een rode draad door alles wat de werkelijke machthebbers op deze wereld doen, maar formeel bestaat het niet. Satanisten hebben geen moreel kompas en misleiden de bevolking, roven, plunderen en moorden er al jaren lustig op los. En tot heden stopte niemand hen!

Geef het Volk brood en Spelen en ze zijn jarenlang zoet!

Veel mensen vonden het wel makkelijk dat er voor ze 'gezorgd' werd en de bevolking 'brood en spelen' kreeg aangeboden. Dat is tot heden nog steeds het geval. Je kunt de paarden naar het water brengen, maar ze zullen zelf water moeten gaan drinken, dat geldt ook voor ons ontwakingsproces. We moeten zelf de start maken om onderzoek te gaan doen.

Het werd dus wel makkelijk gemaakt voor de machthebbers (satanisten) door hen brood en spelen aan te bieden. De bevolking hield zich graag bezig met allerlei afleidingen zoals de olympische spelen, bioscoopfilms, evenementen, sportclubs, vakanties, luxe auto's en allerlei andere activiteiten. Diegenen die geen werk hadden kon toch brood met beleg kopen van de maandelijkse toelage, dus ook zij waren en bleven jarenlang zoet. De bevolking werd met opzet arm en vooral dom gehouden door het heersende satanische en corrupte regiem.

Het zijn de leden (vrijmetselaars) van occulte en geheime genootschappen die de bevolking jarenlang bewust hebben misleid, onderdrukt, ziek gemaakt en vermoord. Satanische rituelen zijn in deze kringen zeer gebruikelijk en worden ingezet om mensen op topfuncties te kunnen chanteren na deelname aan satanische rituelen (elite seksfeestjes), waarbij babies en kinderen op een gruwelijke en gewelddadige wijze werden verkracht, mishandeld en/of vermoord.

Tip: Lees het boek "De 13 satanische bloedlijnen" van Robin de Ruiter.

Satanisch ritueel misbruik

Getuigen wereldwijd bevestigen ritueel misbruik door leden van het fake koningshuis, hooggeplaatsten en topambtenaren. Diegenen die deelnemen aan de satanische rituelen (het offeren van babies en kinderen) hebben geen geweten of hebben hun geweten (tijdelijk) in de ijskast gezet. Oud-bankier Ronald Bernard heeft hier reeds veel over naar buiten gebracht over de wereld waarvan velen het bestaan (nog) niet afweten.

Wij mogen NU gaan ontwaken!

Wanneer U verder naar beneden scrolt op onze homepagina komt U diverse info en video's tegen die U kunnen prikkelen (triggeren) om te gaan ontwaken of om verder te gaan ontwaken.

Tip: Begin eens te luisteren naar de video's, die hieronder staan afgebeeld. Heb daarbij een 'open mind' (neutrale stand) en ga er eens een nachtje over slapen wanneer U sinds kort bent ontwaakt. Houd goed in de gaten wanneer U hierdoor overprikkelt raakt of er depressief (terneergeslagen) van wordt. Neem dan een paar dagen rust (time out) en doe in die tijd leuke dingen, waar U vrolijk van wordt of vanzelf gaat glimlachen en luister naar muziek waar U happy van wordt.

Weet en besef het volgende

Alleen door inzicht kunnen we gaan denken in goede en de juiste oplossingen en die zijn er gelukkig mega veel. Beluister de video's nog een keer die U aansprak, zodat U gaat begrijpen met welke gevaren wij te maken hebben in ons aardse leven wanneer wij in een netwerk komen van de grote jongens die slechte bedoelingen voor hebben met de bevolking. Het zijn ook wezens die werkelijk over lijken gaan om hun doel te bereiken. Zij schakelen hierbij hun geweten uit. Ook heeft deze bloedlijn een ander DNA, waaruit deze gedragingen te verklaren zijn. Hun doel is de wereldbevolking te reduceren met circa 95% en de diegenen die overblijven te chippen. Dat kunnen ze alleen bereiken door het geld- en het machtssysteem en bezit te nemen van de wereldwijde voedselproductie en technieken.

Tips

Stop een paar dagen met onderzoek te doen wanneer U echt heel boos of er angstig van wordt. Probeer dan eerst Uw balans weer terug te vinden, voordat U op onze website of elders verder gaat lezen. Wanneer U nu pas onderzoek gaat doen gaat U nu ook ontwaken, wanneer U nog niet eerder was ontwaakt.

Vele anderen gingen U reeds voor...

Ga dus zelf ook onderzoek doen, veel lezen en luisteren dus, zoals wij (de Wakkeren, de complotdenkers, de Wappies, de reeds ontwaakte oftewel bewuste mensen) dat ook hebben gedaan. Wakkere mensen worden vaak Wappies of Complotdenkers genoemd in de omgekochte media om U af te leiden van de Waarheid die de Wappies en Complotdenkers ontdekten over ons Aardse bestaan. Wees hen maar dankbaar ervoor, zijn hadden er vaak alles voor over om de waarheid te ontdekken.

De Waarheid doet eerst ongelooflijk veel pijn en maakt U eerst angstig, maar dan maakt de Waarheid U Vrij en wordt U een rijk Mens van binnen met heel veel kennis en inzichten.

Sterkte en Succes met Uw ontwakingsproces!

Door verschillende zaken in het Licht te (blijven) zetten zal Gerechtigheid vanzelf gaan zegevieren, omdat wij, de wereldbevolking, met veel meer zijn. De onderstaande video (Monopoly, gemaakt door Tim Gielen) geeft veel inzicht in de wereld waarin we tot heden hebben geleefd. Deze wereld is nu compleet aan het veranderen. Dit betreft het bankenstelsel en de wereldvaluta, de RV. Hier zullen we op deze pagina binnenkort op terugkomen.  

VIDEO MONOPOLY - WIE BEZIT DE WERELD?

De oorlog tegen de bevolking is reeds verloren!

We dienen echter zelf nog de juiste stappen in de goede volgorde te doen, om ons wereldwijd te bevrijden uit het oude satanische geld- en machtssysteem, wat in de afgelopen jaren steeds verder werd uitgebreid en opgebouwd. Dit is de kop van de slang, deze wordt binnenkort finaal afgehakt.

Weet dat de criminele elite al heeft verloren, daarom wordt nu de druk opgevoerd om zoveel mogelijk mensen te vaccineren met COVID-19 injecties in combinatie met de straling van 5G. Veel mensen worden hierdoor de dood ingejaagd zonder het zelf te beseffen. 


Jeugdzorg

Kinderen worden tor heden nog steeds bij hun ouders weggeroofd door jeugdzorg. Deze instanties en alle andere verantwoordelijken die bij deze kinderroof betrokken zijn of betrokken waren blijven persoonlijk aansprakelijk voor alle schade, pijn en ellende die ze aan hebben gericht bij geroofde kinderen en hun ouders. 

Zolang de bevolking braaf gehoorzaamd en belasting blijft betalen heeft de corrupte elite nog steeds de macht door middel van hun zelf aangestelde burgemeesters, die de regels en wetten uitvoeren van de corrupte organisatie van hogerhand in Uw stad, gemeente en dorp.

Tip: Ga onderling samenwerken als in communes (woongemeenschap) en wordt zoveel mogelijk zelfvoorzienend. Kies ook zelf Uw eigen zorgmensen uit. Koppel U zoveel mogelijk los van het burger-slaven-systeem (BSN) en ga in gesprek met gelijkgestemden en denk en handel in goede oplossingen.

Deel de onderstaande video zoveel mogelijk en laat de video beluisteren aan hen die nog niet zijn ontwaakt. De sprekers zijn Peter Bierhof en Carel Heebink (R.I.P).


Een mooi gesprek van Carel en Peter (31-07-2021)

Ter herinnering aan Carel Heebink (R.I.P.)

Carel Heebink is helaas heengegaan, wij laten graag zijn gedachtegoed voortleven in onze Waarheidskrant. In de onderstaande video's wordt veel uitleg gegeven hoe de huidige situatie in de wereld is ontstaan. Het is een mooi, rustig en fijn gesprek om naar te luisteren van 31 juli 2021. Helaas is Carel niet meer onder ons. Wij waarderen al het goede werk van Carel en zullen hem nooit vergeten.

Carel was een mooi mens van binnen en van buiten en vertelde met veel humor en een lach hoe we ervoor stonden in 2021. Carel was een man met een mooie visie en heel veel wijsheden in zich.

In gedachte zijn wij nog steeds bij jou lieve Carel.

Rust zacht en in liefde, in de handen van God, de Alvader.

Wij missen hem nog steeds enorm!

R.I.P. lieve Carel.

Nog een goed gesprek met Carel en Peter (16-09-2021)

Een interessant gesprek om te beluisteren.

Wij mogen NU gaan ontwaken.

Hieronder treft U verschillende websites en video's aan met uiteenlopende onderwerpen. Wij, van de redactie, van de Waarheidskrant, onderzoeken het complete plaatje. Ons onderzoek voelt aan als een grote ontdekkingsreis. Iedere keer vinden we weer nieuwe puzzelstukjes van de grote aardse puzzel.

Kijk eens op deze website: https://www.hetgrotereplaatje.nl/index.php

En deze website: https://www.stopworldcontrol.com/nl

En deze website: https://www.frontnieuws.com/

En ook deze website: https://niburu.co/

Onze video's op Rumble, klik HIER.